Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nesmieme byť ticho, hovorí Zdeno Chára

BOSTON - Posledný májový víkend bola oslávne poslaná do vesmíru amerických kozmonautov na vesmírnu stanicu ISS. Na opačnom severnom konci Spojených štátov prepukli nepokoje, ktoré si vyžiadali život Georga Floyda.
Zdroj: 32555
Zdieľajte:

Táto nepríjemná udalosť zasiahla aj časť hráčov zámorskej profiligy. O niečo konkrétnejší bol nositeľ kapitánskeho céčka Winnipegu Wheeler, ktorý uviedol, že Amerika nie je v poriadku. Svoj názor vyjadril aj slovenský veterán a obor NHL Zdeno Chára prostredníctvom sociálnej siete.

Prečítajte si aj

České Budějovice majú nový klub, ktorý vytvoril hráč Dallasu s bratom: Zahrá si v ňom?

„Dnes nachádzame hlas obhajujúci vec, o ktorej nemôžeme byť ticho. Nikto by nemal žiť v strachu a večnej nespravodlivosti, ktorej denne čelia komunity farebných v Spojených štátoch amerických a na celom svete. S celou zostavou športovcov, ambasádorov a všetkých našich celosvetových partnerov si vyžadujeme spravodlivosť za bezohľadnú smrť Georgea Floyda a príliš veľa ďalších ľudí.

Prečítajte si aj

Nemecký hokej smúti: Zomrel účastník ZOH a štvornásobný majster krajiny

Žiadame našich partnerov a komunitu, aby sa zapojili nie len slovami, ale aj mierovými skutkami. Na začiatok sa môžete pripojiť k podpornej petícii za spravodlivosť pre Georgea Floyda,“ napísal odchovanec trenčianskej Dukly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články