Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hradec ho prepustil, Pardubice podali pomocnú ruku

PARDUBICE - Český extraligový klub HC Dynamo Pardubice sa dohodol na ročnej zmluve so slovenským reprezentačným útočníkom Matejom Paulovičom.
Zdroj: 35156
Zdieľajte:

Paulovič sa iba nedávno stál voľným hráčom, keď Mountfield HK Hradec Králové oznámil, že už ďalej nepočíta s jeho službami. 25-ročný urastený ľavý krídelník predčasne skončenú sezónu 2019/20 dohrával v Pardubiciach, kde bol na hosťovaní. Teraz sa to zmenilo na prestup.

Prečítajte si aj

Uzavrie sa Tipsport liga s párnym počtom klubov? Lintner povedal, aký je plán

"Matej je mladý útočník, ktorý zapadol do nášho tímu. Aj vďaka svojím fyzickým parametrom bol platný pri hre v oslabení. V tejto činnosti vytvoril veľmi dobrú dvojicu s Tomášom Rolínkom. Veríme, že nadviaže na tieto výkony a ešte viac prispeje k produktivite mužstva," uviedol na margo podpisu ročnej zmluvy s mladým Slovákom Dušan Salfický, bývalá brankárska legenda Česka a člen predstavenstva Pardubíc.

Prečítajte si aj

Mikula ostáva: Chcem dokončiť robotu v Poprade. Klub to oznámil perfektným videom

"Som rád, že som ostal v Pardubiciach. Pred novou sezónou nič neplánujem, ale chcel by som pomôcť tímu. Keď sa zíde dobrá partia, ako tomu bolo počas dvoch mesiacov, ničoho sa neobávam," povedal po uzavretí kontraktu Matej Paulovič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články