Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pardubice získali obrancu z Košíc, počítajú s viacerými slovenskými hráčmi aj bývalou oporou Slovana

PARDUBICE - Mladý obranca Michal Ivan pokračuje v Pardubiciach.
Zdroj: 32288
Zdieľajte:

Vzhľadom na jeho výkony si na neho klub uplatnil opciu. Po hosťovaní v Košiciach sa do klubu vrátil aj mladý obranca Martin Bučko. Zo známejších mien pokračujú taktiež slovenský Radoslav Tybor či bývalá opora Slovana v KHL - Michal Vondrka.

Prečítajte si aj

Rosandič prestupuje v rámci Česka, z Hradca mieri do iného ambiciózneho klubu

Ako hlavný tréner pokračuje Milan Razým, jeho asistentmi budú Petr Čáslava a Michal Mikeska. Pavol Rybár sa ako tréner brankárov presunul do Brna, nahradil ho Roman Višňák. Brankárskou jednotkou bude Pavel Kantor, dvojkou Milan Klouček a trojkou Vojtěch Nečas.

V obrane pokračuje skúsený reprezentant Jan Kolář, taktiež Jan Zdráhal, spomínaný Ivan, Michal Hrádek a súpisku doplní kvarteto Daniel Blažej, Jan Oliva, Jakub Mert a Bučko.

Prečítajte si aj

NAŽIVO: Sledujte všetky prestupy a špekulácie vo svete hokeja

Ostávajú tiež útočníci Tybor, Denis Kusý, Ondřej Machala, Matěj Blümel, Jan Mandát, Vondrka, Matouš Kratochvíl, Ondřej Matýs, Michal Pochobradský a Michal Machač.

BUDEME LIVE

Počas 1. mája budeme priebežne celý deň naživo diskutovať o prestupoch ale aj o súčasnom dianí v slovenskom hokeji so zaujímavými hosťami. Tešiť sa môžete na niekoľkých hokejistov či známe tváre z televíznej obrazovky. Všetko to budeme streamovať na Twitch, stačí jednoducho kliknúť na toto video a pozerať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcdynamo.cz

Diskusia

Podobné články