Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Marinčin priznal, že už nemusel byť v Toronte, internet ignoruje

TORONTO - Slovenský obranca Martin Marinčin naďalej bude súčasťou Toronta Maple Leafs, keďže podpísal nový ročný kontrakt.
Zdroj: 34388
Zdieľajte:

Odchovanec košického hokeja ale priznal, že už nemusel byť súčasťou klubu, v ktorom začne šiestu sezónu. „Bol v hre aj trejd, ale trh hráčov je veľký, preto si ma možno nikto ani nevybral cez waiver listinu. Moja situácia bola náročnejšia, hrával som málo. Manažér však prišiel vždy s konkrétnymi podmienkami kontraktu, čo ma držalo v pozitívnom nastavení. V NHL nikdy neviete, kedy sa niekto zraní a príde šanca. Pokiaľ mi ponúkajú zmluvu, budem ďalej pokúšať šťastie,“ tvrdí v dialógu pre sport.sk slovenský reprezentačný obranca. Priaznivci kanadského klubu si často ako terč kritiky vyberajú práve nášho hokejistu. Ten sa "internetovými" rečami nenecháva rozhádzať.

Prečítajte si aj

Otec a syn opäť v jednom mužstve?

„Sociálne siete a diskusie nesledujem. Snažím sa užívať si hokej. Sústredím sa len na svoje výkony. Je prirodzené, že v kanadských kluboch je pozornosť väčšia, lebo hokej je v krajine národným športom. Fanúšikovia tlačia, aby sme stále vyhrávali. Tlak si však nesmiete pripúšťať. Musíte byť psychicky silní aj pri horších výkonoch,“ dodal pre sport.sk Martin Marinčin, ktorého v roku 2010 draftoval tím Edmonton Oilers.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články