Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bude mať Slovensko ďalšieho hokejistu v NHL? Čaká sa na rozhodnutie klubu

NEW YORK - Aktuálny ročník NHL je stále pozastavený kvôli koronavírusu. Slovenský útočník Miloš Roman je na odchode z klubu WHL Vancouver Giants, keďže mu končí juniorský vek.
Zdroj: 33287
Zdieľajte:

Rodák z Kysúc strávil vo WHL tri ročníky. Nastúpil na 160 zápasov s bilanciou (61+78). Fantastická vizitka nášho mladíka, na ktorého vlastní práva klub NHL Calgary Flames do 1. júna. „Hranie vo WHL bola skutočne dobrá skúsenosť, nevymenil by som to za nič. Bolo to špeciálne, hlavne vlani, keď sme sa dostali až do finále. Všetci spoluhráči, tréneri a ľudia okolo Giants mi skutočne pomohli, a to najmä moja náhradná rodina. Bola to skvelá životná skúsenosť, dalo mi to veľa. Naučil som sa tu angličtinu. Som za tie tri roky vďačný,“ hovorí pre zámorské médiá slovenský mladík Miloš Roman.

Pozrite si aj

VIDEO Stalo sa: Hokejová genialita na slovenskom ľade

Miloš Roman bude v najbližšom období očakávať rozhodnutie Calgary, či s ním budú ešte počítať, alebo sa stane voľným hráčom. „Bolo skvelé hrať v Langley, fanúšikovia nás podporovali aj v ťažkých časoch. Bolo neuveriteľné, akí skvelí boli. Som skutočne smutný, že sme nemohli dohrať tento ročník. Sľubujem, že tá mladšia skupina hráčov bude budúci rok silná a že budú chcieť priniesť do mesta majstrovský titul. Giant budú v budúcej sezóne naspäť,“ dodal Roman.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články