Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Valent vysvetlil "konflikt" s fanúšikmi Popradu a aj to, prečo (ne)posúva bránku

TRENČÍN - Brankár Michal Valent bol vo štvrtok hosťom live rozhovoru na instagramovom profile @hokejovysvet.sk, kde hovoril okrem iných zaujímavostí aj o posúvaní bránky, vzťahu s rozhodcami či konflikte s fanúšikmi Popradu.
Zdroj: 31268
Zdieľajte:

34-ročný Martinčan dostal od fanúšika otázku, či má obľúbeného rozhodcu: "Mám, Vlada Balušku," prekvapil: "Je to človek na správnom mieste. Príde aj pred zápasom, podá ti ruku, povie nech sa ti darí," úprimne poznamenal.

Veľa zábavy si ale užil aj s iným mužom v pásikavom: "Štefík je môj "kamarát". Minulý rok sme mali strašne veľký konflikt. Veľa ľudí si totiž myslí, že úmyselne posúvam bránku, čo nie je pravda. Naschvál som to naposledy robil, keď som hral ešte za žiakov," odľahčil Valent.

Prečítajte si aj

Čierny chce udržať Zvolen medzi špičkou Tipsport ligy, v otázke začiatku prípravy je veľký optimista

Vzápätí však celý problém dôkladne vysvetlil: "Nám brankárom tyčky veľmi pomáhajú pri odraze a keď sa brankár odrazí a bránka je zle nasadená, tak sa váhou posunie. Štefík mi raz hovoril trikrát za zápas, že nemám posúvať bránku a ja som mu na hovoril presne toto. On mi odpovedal, že to mám robiť tak, aby som bránku neposúval," prezradil rodák z Martina.

Vzápätí vytiahol aj vhodnú historku k danej téme: "Raz sme hrali v Košiciach a ja som asi štyrikrát posunul bránku. Rozhodca za mnou prišiel a vravel mi, nech to nerobím, pretože gólman na opačnej strane ju neposunul ani raz. Pomer striel však bol asi 30:12 pre Košice, čiže brankár Košíc mal omnoho menej roboty," vyjadril sa 34-ročný hokejista.

Michal Valent sa kvôli posúvaniu bránky dostal tiež do "konfliktu" s fanúšikmi Popradu: "V Poprade ma za toto majú fanúšikovia veľmi radi, lebo tam sa mi to stávalo často. Raz som aj zlomil ten kolík. Ale ako hovorím, nerobím to schválne," dodal v instagramovom live rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články