Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Aktivity SZĽH pre pomoc hokejovým klubom

BRATISLAVA - SZĽH začal pracovať na prvotných opatreniach, ktoré majú zmierniť následky tzv. koronakrízy na slovenské hokejové kluby.
Zdroj: 29440
Zdieľajte:

V týchto dňoch sú všetky postihnuté oblasti v kontakte s Vládou SR. Týka sa to aj športovcov, ktorí by mali patriť do prvého balíka opatrení. Napokon to prezentoval aj prezident SZĽH Miroslav Šatan.

Prečítajte si aj

Dvojnásobný majster Slovenska vyčísľuje škody, prezident klubu potvrdil rokovania s novým trénerom

Bratislavský kraj bude mať pod palcom bývalý hokejista Miroslav Lažo, ktorý sa stal regionálnym manažérom. Jeho náplňou práce bude mapovanie aktuálnych stavov a akútnych potrieb v kluboch. Aj klub HC Slovan Bratislava pripravil tiež aktivitu vďaka kondičnému trénerovi Róbertovi Berešovi, ktorý uverejnil sériu videí s cvičeniami, určené na prechodné obdobie v domácom prostredí. SZĽH sa rozhodol odľahčiť kluby v podobe zrušenia štartovného pre nasledujúcu sezónu 2020/21. Bude sa to týkať hokejových prípravok HP3 a HP4. Cieľom je zabojovať o každého začínajúceho hokejistu. Miroslav Šatan na záver uviedol:

Prečítajte si aj

Spoločne pracovali v Skalici a teraz aj v Česku: "Dieťatko" bývalého trénera Záhorákov podpísalo novú zmluvu

“Zo svojej hráčskej skúsenosti viem, že najväčšie úspechy prišli práve po krízach a dosiahli sme ich ako silný a súdržný tím. Verím, že spolu prekonáme aj tento vyčíňajúci vírus. Ukážme našim fanúšikom, rodičom a sponzorom, že sme vzorová komunita, že sme hokejová rodina, ktorá bude v ťažkostiach jednotná a podá pomocnú ruku tým najslabším,” píše sa v oficiálnom stanovisku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články