Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nenechajte si ujsť možnosť nazrieť do zákulisia najväčšej hokejovej akcie v sezóne 2019/20

TRENČÍN - All-Star víkend 2020 bol najväčšou sprievodnou akciou sezóny v hokejovej Tipsport Lige 2019/2020. Vydarené podujatie, jeho prípravy i príbeh opíše v nasledujúcich dňoch originálny dvojdielny dokument o All-Star víkende 2020 z produkcie Pro-Hokeja.
Zdroj: 33545
Zdieľajte:

Fanúšikovia Tipsport Ligy dostanú vo dvoch 25-minútových dieloch možnosť objaviť zákulisie stretnutia osobností najvyššej hokejovej súťaže, ale i bývalých hviezd slovenského hokeja Tipsport Liga Alumni. Uvidia nielen to, čo sa dialo počas samotnej exhibície, ale aj počas jej príprav niekoľko dní vopred. Viac sa dozvedia o spôsobe nominácie hráčov na All-Star víkend 2020 i špecifikách draftu.

Pozrite si aj

VIDEO Tipsport liga zverejnila trailer k All-Stars víkendu, pobavil Ján Pardavý

Kamery nechýbali ani pri prípravách hokejistov na Zápas hviezd, boli počas prestávok v kabínach, zaznamenali unikátne zábery z diania na ľade. Zaujímavé výroky sú nahrané vďaka mikrofónom na kabátoch Mariánov Hossu a Gáboríka. Celý dokument je popretkávaný rozhovormi s priamymi aktérmi All-Star víkendu 2020.

„Tipsport Liga bola jediná európska súťaž, ktorá v tejto sezóne pripravila Zápas hviezd. Zimný štadión bol vypredaný, prišlo 6150 fanúšikov, pred televíznymi obrazovkami súboj sledovali naživo v 300-tisíc domácnostiach. Opäť sme pripravili originálne podujatie, manažéri, Mariánovia Hossa a Gáborík, mu dodali pikantný náboj, nominovaní hráči predviedli skvelé výkony, fanúšikovia boli skvelí.

Všetci odchádzali spokojní. Veríme, že momentálny hlad po hokeji aspoň čiastočne zasýti tento unikátny a originálny dvojdielny dokument. Pre mnohých to bude zároveň skvelá spomienka na vydarené popoludnie v Trenčíne,“ povedal riaditeľ Pro-Hokeja a hlavný organizátor All-Star víkendu 2020 Richard Lintner.

Prvý diel dokumentu bude mať premiéru už tento týždeň v piatok 10. apríla o 20.00 h, druhý príde na rad v utorok 14. apríla 2020 o 20.00 h. Oba diely exkluzívne prinesie YouTube kanál Tipsport Ligy, na ktorom si budú môcť fanúšikovia pozrieť dokumentárny film aj v budúcnosti.

Prečítajte si aj

Neplnoletí mladíci, ktorým by v sezóne 2020/21 mohla patriť Tipsport liga
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Pro-Hokej, a.s.

Diskusia

Podobné články