Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitra začala bojovať o existenciu, prvýkrát po piatich rokoch meškajú výplaty

NITRA - Predčasné ukončenie sezóny 2019/20 sa výrazne dotklo aj pomerov v HK Nitra.
Zdroj: 34596
Zdieľajte:

Prezident klubu Miroslav Kováčik v rozhovore pre klubový web otvorene hovorí, že sa začína boj o existenciu klubu: "Vidím to nielen v Nitre, ale v drvivej väčšine športových klubov na Slovensku, veľmi čierne a čaká nás boj o prežitie. Najskôr sa z toho bude musieť pozviechať ekonomika, hospodárstvo a potom príde až na rad šport," tvrdí.

Prečítajte si aj

Bývalý obranca Zvolena či Popradu so skúsenosťami z reprezentácie a majster Slovenska, zamieril z tretej ligy do druhej

"Corgoni" sa postupne rozlúčili so všetkými hokejistami: "Chcem sa našim hráčom poďakovať, ako sa k tomu postavili. Napriek tomu, že ani zďaleka nezarábajú toľko ako prvoligoví futbalisti či hráči v niektorých iných hokejových kluboch. Chápu situáciu, v ktorej sa klub ocitol nie vlastnou vinou. Mrzí ma, že prvýkrát po piatich rokoch im mešká výplata," smutne skonštatoval.

HK Nitra však po vzore Popradu, Trenčína či Banskej Bystrice virtuálne štadión vypredávať nechce: "Nechceli sme ísť touto cestou. Ľudia nedostanú stopercentné odmeny vo svojej práci, množstvo z nich o ňu prišlo alebo príde. Každý má starostí sám so svojou rodinou dosť. Veríme, že keď sa situácia vráti do normálnych koľají, fanúšikovia nám to oplatia pri kúpe permanentiek," jasne pomenoval dôvody Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Třinec sa do toho poriadne oprel: Úspešný tréner dostal sedemročnú zmluvu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články