Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Třinec sa do toho poriadne oprel: Úspešný tréner dostal sedemročnú zmluvu

TŘINEC - Vedenie českého hokejového klubu Oceláři Třinec oznámilo pokračovanie spolupráce s hlavným trénerom Václavom Varaďom. Úradujúci majster s ním predĺžil zmluvu o sedem rokov, informoval klubový web "oceliarov".
Zdroj: 33345
Zdieľajte:

43-ročný Varaďa pôsobí pri A-tíme Třinca od leta 2017. Počas troch sezón s ním dvakrát postúpil do play off, na konte má okrem vlaňajšieho titulu aj striebro. V tomto ročníku mal Třinec opäť vysoké ambície, keď v základnej časti obsadil druhé miesto. Pandémia koronavírusu však napokon neumožnila dohrať sezónu.

Prečítajte si aj

Rybár si sezónu v Kärpäte veľmi pochvaľuje: Cítil podporu klubu, s brankárskym kolegom mal skvelý vzťah

"Samozrejme, že na prvom mieste je zdravie nás všetkých. Hokej je stále iba šport, ale ten pocit, ktorý by som prirovnal k zvláštnej pachuti, stále pretrváva. Ešte to bude chcieť nejaký čas," vyhlásil Varaďa pre stránku hcocelari.cz. V drese Třinca sa v sezóne 2019/2020 predstavili aj štyria slovenskí hráči - obranca Martin Gernát a útočníci Vladimír Dravecký, Patrik Hrehorčák a Tomáš Marcinko.

Dôvera vedenia klubu Varaďu nesmierne potešila. "Pre mňa je to veľké ocenenie mojej predchádzajúcej práce a som rád, že som dostal takú dôveru. S vedením som našiel spoločnú reč v tom, ako si všetci predstavujeme, aby to v klube fungovalo. Ukázalo sa, že keď sa pracuje na maximum a robia sa správne postupné kroky, tak sa úspech dostaví," dodal Varaďa, ktorý počas aktívnej kariéry hrával aj v zámorskej NHL.

Prečítajte si aj

VIDEO Obletovaná kanadská hviezda si vybrala: V prestížnej lige podpísala dvojročný kontrakt
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články