Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pozitívny test na koronavírus mal majiteľ slávnych klubov v NHL a NBA

NEW YORK - James Dolan, majiteľ klubu hokejovej NHL New York Rangers a basketbalovej NBA New York Knicks, mal pozitívny test na nový koronavírus.
Zdroj: 34538
Zdieľajte:

64-ročný americký biznismen sa nachádza v izolácii a má len mierne, takmer žiadne symptómy ochorenia. Dolan sa stal prvým vlastníkom klubu z jednej z amerických profesionálnych športových súťaží, ktorému diagnostikovali COVID-19.

V sobotu potvrdil, že napriek ochoreniu si bude z karantény naďalej plniť funkciu šéfa exekutívy newyorskej športovej a zábavnej spoločnosti Madison Square Garden Co.

Prečítajte si aj

VIDEO Do NHL má namierené ďalšia ruská hviezda a zlatý Olympionik z Pjongčangu

Zámorskú NBA prerušili po tom, čo niekoľkých hráčov vrátane Rudyho Goberta z Utahu Jazz pozitívne testovali na nový koronavírusu.

NHL takisto stopli pre obavy zo šíriacej sa nákazy, neskôr vedenie ligy oznámilo pozitívne prípady u dvoch hráčov Ottawy Senators a dvoch hráčov Colorada Avalanche.

Na infikovanie novým koronavírusom zomrelo v USA už 2010 ľudí, čo predstavuje zdvojnásobenie prípadov v priebehu iba troch dní. Asi štvrtina z nich pripadá na mesto New York, ktoré je najťažšie zasiahnutou oblasťou v USA. V počte obetí sú USA na treťom mieste po Taliansku (10.023) a Číne (3295). Spojené štáty však majú najviac potvrdených prípadov nákazy na svete. Je ich viac ako 121.000, čím sa dostali pred Taliansko (vyše 92.000) a Čínu (vyše 81.000).

Prečítajte si aj

Zvolen chcel zapájať mladíkov ešte viac, ako to robil. V budúcej sezóne bude pre klub dôležitý Žiar nad Hronom
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články