Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Halák sa dostal do TOP 20 v NHL, Boston musí spraviť rozumné rozhodnutie

BOSTON - Slovenský brankár Jaroslav Halák sa dostal medzi TOP 20 najžiadanejších voľných hráčov, ktorým po sezóne 2019/20 končia zmluvy v aktuálnych tímoch NHL.
Zdroj: 33652
Zdieľajte:

Skúsený Bratislavčan je už dlhšie terčom špekulácií o tom, kde bude v kariére pokračovať. Hovorí sa o viac ako desiatich kluboch, ale v hre je aj to, že ostane v Bostone. Ten s ním podpísal pred dvomi rokmi zmluvu na 5,5 milióna dolárov. Ako dvojka Tuukuu Raska sa ukazoval fantasticky.

Prečítajte si aj

Sezóna prebiehala výborne, darilo sa mne aj tímu, hovorí Zigo. Aktuálne obdobie si kráti v prírode

"Upísanie si Haláka v júli 2018 sa ukázalo ako najlepší ťah GM Dona Sweeneyho toho leta. Halákova prítomnosť spôsobila, že ostatné tímy sa snažili vytvoriť podobné brankárske dvojičky. Predĺženie zmluvy by mohlo byť rovnako rozumné," píše kanadská televízia Sportsnet, ktorá rebríček zostavila, na svojom webe.

Jaroslav Halák dostal v TOP 20 konkrétne štrnástu priečku. Na prvom mieste sa umiestnil kanadský útočník Taylor Hall z Arizony Coyotes. Nasledujú kapitán St. Louis Blues, víťaza Stanley Cupu 2019, Alex Pietrangelo, hviezdny brankár Braden Holtby (Washington Capitals), obranca Torey Krug (Boston Bruins) a prvú päťku uzatvára Tyson Barrie (Toronto Maple Leafs).

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 12 hviezd NHL, ktoré by mali byť vyplatené zo zmluvy

Do elitnej dvadsiatky sa ale dostali aj také mená ako Robin Lehner (Vegas Golden Knights), Jacob Markström (Vancouver Canucks), Iľja Kovaľčuk, (Montreal Canadiens), Alex Galchenyuk, (Minnesota Wild), Wayne Simmonds (Buffalo Sabres), Sami Vatanen (Carolina Hurricanes) či Joe Thornton (San Jose Sharks).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články