Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO TOP 12 hviezd NHL, ktoré by mali byť vyplatené zo zmluvy

NEW YORK - Renomovaná kanadská televízia Sportsnet vybrala jedenásť hviezd, ktoré nemali ideálny ročník 2019/20 alebo sú ich platy veľmi vysoké a nesplnili očakávania, preto by mohli byť vyplatené zo zmluvy.
Zdroj: 34707
Zdieľajte:

Do tejto skupiny sa dostali naozaj veľké osobnosti posledných rokov. Hlavne švédsky brankár New Yorku Rangers, ktorým je Henrik Lundqvist má obrovský cveng, ale roky nezastaví nikto a z pozície jednotky ho vytlačili Alexandar Georgiev a Igor Šestorkin. Ďalší brankár Sergei Bobrovsky prichádzal na Floridu ako obrovská hviezda z NY Islanders, lenže ani zďaleka nepreukázal, že si zaslúžil kontrakt na 10 miliónov ročne.

Vlastnou kapitolou je aj Milan Lučič. Kedysi veľká opora Bostonu Bruins sa v posledných rokoch trápi. Edmonton Oilers sa ho snažil zbaviť za každú cenu, zľutovala sa Calgary Flames, no aj tam viac-menej so šesťmiliónovým kontraktom zaberá miesto. Už dlhšie je na pretrase budúcnosť obrancov Chicaga. Duncan Keith a Brent Seabrook boli oporami pri Stanley Cupoch, čo však už je minulosť.

Pozrite si aj

VIDEO Hviezde NHL došiel toaletný papier, spoluhráč mu ho poslal dronom

Loui Eriksson podpisoval v roku 2016 kontrakt s Vancouverom na 6 miliónov ročne po 63-bodovej sezóne v Bostone. Odvtedy ani raz nestrelil za sezónu viac ako 11 gólov a nezískal viac ako 29 bodov. Justin Abdelkader má už 36 rokov, zmluvu na 4,5 milióna a jeho prínos pre Detroit je oveľa nižší.

Podobne je na tom Andrew Ladd. Bývalá hviezda Chicaga mala vleklé zranenie kolena, po ktorom sa nevedela dostať do formy. Kontrakt na tri roky a 5,5 milióna je teda poriadne prehnaný. Obranca Karl Alzner je na odchode z Montrealu už nejaký čas, zatiaľ sa nenašiel klub na výmenu.

Buffalo Sabres má s vypovedaním zmluvy dlhú históriu, zažili to Christian Ehrhoff, Ville Leino či Cody Hodgson, podobný osud má naplánovaný aj Kyle Okposo. Tri roky a 6 miliónov je pre "šable" v aktuálnej situácii veľa. Útočník James Neal mal síce v Edmontone skvelý štart sezóny, potom sa zasekol a ostal na 19 góloch. Navyše má už 35 rokov.

V neposlednom rade tu je David Backes. Ešte v minulej sezóne bol oporou Bostonu na ceste do finále play-off. Ten ho tento rok poslal na farmu, nakoniec vymenil do Anaheimu, kde mu tiež ruže nekvitli. Ostáva mu ešte rok zmluvy na 6 miliónov dolárov.

Prečítajte si aj

Slovenský reprezentačný útočník pokračuje v Česku, podpísal trojročnú zmluvu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportsnet.ca

Diskusia

Podobné články