Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Martin Pospíšil spomína na aféru s Bokrošom: Chcel som pomôcť k zmene, nie ubližovať

ZVOLEN - Rok 2019 sa začal doslova vojnou medzi reprezentantmi Slovenska do 20 rokov a trénerom Ernestom Bokrošom.
Zdroj: 31560
Zdieľajte:

Aféru odštartovala dvojica hráčov Martin Pospíšil a Miloš Fafrák, ktorí na sociálnu sieť zavesili status smerujúci na praktiky bývalého trénera SR 20. Hneď po návrate z Kanady sa na tému "údajná korupcia" konala tlačová konferencia za prítomnosti kompetentných členov projektu a dvoch hokejistov - Fehérváryho s Korenčíkom.

Prečítajte si aj

Potvrdené: RTVS rozbieha prvú sériu historických zápasov!

„Povedal som svoj názor, ako som to celé videl. Na tom vyjadrení, ktoré som vydal, ani dnes nič nemením. Keď niečo poviem, tak si za tým stojím. Vtedy som dostal množstvo správ aj od ďalších hokejistov, ktorí spolupracovali s pánom Bokrošom a nemali s ním dobré vzťahy. Tým som si to len potvrdil a už nemám čo riešiť. Povedal som presne to, čo sa tam stalo,“ vyslovil sa po vyše roku pre sport.sk Pospíšil.

Prečítajte si aj

Podkonický: Mali sme nevyvážený tím a veľa ľuďom nevoňali požiadavky Nachbaura

„Keď som videl tú tlačovku, tak si spätne spomínam, že to, čo sa tam dialo, ma trochu zabolelo. Nebolo vôbec mojím zámerom niekomu naschvál robiť zle. Chcel som prispieť k dobrej zmene v slovenskom hokeji a nie niekomu ubližovať,“ dodal Martin Pospíšil, ktorému sa taktiež predčasne skončila sezóna v AHL po prepuknutí koronavírusu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články