Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO V USA situáciu podcenili: Ľudia rúška nenosia, ale vykupujú obchody

STOCKTON - Mladý slovenský útočník Adam Ružička má za sebou prvý ročník na seniorskej úrovni, nastupoval za Stockton Heat v AHL.
Zdroj: 34695
Zdieľajte:

V nedokončenej sezóne, ktorá ale ešte stále nie je definitívne zrušená, iba prerušená, odohral 54 stretnutí, v ktorých strelil desať gólov a pridal sedemnásť asistencií: "Zatiaľ solídna sezóna. Začiatok bol ťažký, musel som si získať dôveru trénera aj preto, že som prvý rok hral mužský hokej. Úvodných dvadsať duelov bolo ťažkých, neskôr som nastupoval už aj v presilovkách, nazbieral som aj nejaké body. Mužský hokej je rýchlejší, vyzretejší, môžem potvrdiť, že v porovnaní s juniormi išlo o značný skok," povedal pre hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Černákovi by mal v novej sezóne výrazne porásť plat, pre Tampu je to ale problém

Z kalifornského mesta Stockton sa veľmi rýchlo presúval na Slovensko, kde teraz bude v 14-dňovej karanténe. Doma však má čo robiť. V Amerike však situáciu podľa neho nezvládajú: "Ľudia nenosia rúška, ale v obchodoch sú prázdny regály. Nerozumiem, nechápem. Chodia von, združujú sa, no bez rúšok. Obchody však zo strachu, že nezostanú potraviny, vyrabujú," všimol si Ružička.

"Obávam sa, že Američania situáciu trošku podcenili, pretože denne pribúda viac ako 1000 prípadov a výrazné vnútorné opatrenia sa do môjho pobytu v krajine neprijímali. Hádam vedia, čo robia," dodal v rozhovore pre hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

Džugan cestoval z USA tri dni, zamieril rovno do karantény
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články