Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prežil najhoršiu noc v živote a za svoj skutok sa ospravedlnil

KOŠICE - Upozornil na seba na teambuildingu. Český útočník HC Košice Pavel Klhůfek to poriadne prehnal a skončil v rukách polície.
Zdroj: 33884
Zdieľajte:

28-ročný hokejista celú nepríjemnú situáciu oľutoval a príjme akýkoľvek trest. „V prvom rade by som sa chcel ospravedlniť košickým fanúšikom a celému košickému hokeju. A aj svojej snúbenici a rodine, ktorých som sklamal, ale nakoniec tiež stáli pri mne. Urobil som si hanbu a mrzí ma to. Pardon patrí hlavne vedeniu košického hokeja, lebo som mu vďačný za to, že ma podržalo. Som rád, aká sa tu dala dohromady partia, ktorá ma v šatni takisto podržala,“ s pokorou obhajoval svoje konanie v rozhovore pre cas.sk.

Prečítajte si aj

Klub HC Košice poslal bronzové medaily späť Pro-Hokeju

Klhůfekove problémy začali v taxíku, kedy sa vracal z tímovej akcie v obci Malá Ida. Dostal sa potýčky s privolanou hliadkou a krátko pobudol v CPZ. „Bola to moja najhoršia noc v živote. Ochotne prijmem akýkoľvek trest, lebo moje správanie nebolo správne!,“ doplnil Klhůfek, ktorý na Slovensku prvýkrát pôsobil v drese HKM Zvolen v ročníku 2015/16 a patril medzi najlepších strelcov klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články