Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Povolenie sa zmenilo na zákaz: Play-off KHL zoštíhlené o ďalší klub

MOSKVA - Hráči Barysu Nurslutan napokon nedokončia sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Po nedeľňajšom vyhlásení mimoriadneho stavu v Kazachstane klub v pondelok informoval, že v boji o Gagarinov pohár už nebude pokračovať. Už predtým odstúpil z play off KHL aj Jokerit Helsinki.
Zdroj: 29552
Zdieľajte:

"V súvislosti s dekrétom prezidenta Kazašskej republiky Kasyma-Žomarta Tokajeva o zavedení mimoriadneho stavu a po zákaze športových udalostí od 16. marca do 15. apríla 2020 nebude môcť Barys usporiadať sériu play off KHL. Hokejový klub Barys je preto nútený odstúpiť z boja o Gagarinov pohár," informoval klub na svojej webstránke. Barys pritom v nedeľu dostal povolenie od vlády na pokračovanie v play-off, čo sa o deň neskôr zmenilo.

Prečítajte si aj

Klub HC Košice poslal bronzové medaily späť Pro-Hokeju

Barys mal po vyradení Metallurgu Magnitogorsk nastúpiť v 2. kole play off proti Sibiru Novosibirsk. Domáce duely boli plánované bez účasti divákov. Vedenie KHL napriek viacerým výzvam zatiaľ nerozhodlo o predčasnom ukončení sezóny. V Kazachstane evidovali v pondelok ráno deväť infikovaných osôb a žiadne úmrtie v súvislosti s ochorením COVID-19, v Rusku 63 nakazených a žiadnu obeť.

Prečítajte si aj

Koniec Zdena Cháru v NHL?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články