Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tentoraz siahli vedľa, pretože hráči ušli do Tipsport ligy. Zažiaril Luciani, Češík splnil očakávania

ZNOJMO - Hlavný tréner HC Orli Znojmo - Miroslav Fryčer, hodnotil ukončenú sezónu v EBEL lige. Český klub ju mal naozaj ako na hojdačke.
Zdroj: 23707
Zdieľajte:

V závere minulého kalendárneho roku Znojmo bojovalo o najvyššie priečky v základnej časti, potom spadol dole: "V decembri sme boli najofenzívnejším tímom v lige, ale v januári sme neboli schopní trafiť ani futbalovú bránku," hovorí Fryčer pre klubový web účastníka nadnárodnej súťaže.

Prečítajte si aj

Bratislava Capitals v EBEL lige ešte nie je a už má súpera, s ktorým môže hrať derby

Výkyvy pripisuje aj tomu, že v lete 2019 z tímu odišli hráči ako Kalus či zámorské duo Allan McPherson a C.J. Stretch, ktoré si vybralo pôsobenia v tipsportligových klubov HKM Zvolen a MAC Budapešť: "Musím priznať, že sme tento rok siahli medzi legionármi vedľa. Zažiaril akurát tak Luciani, dobrú sériu mal pred zraneným Tansey a Češík odviedol presne to, čo sme od neho očakávali. Brali sme ho na oslabenia a čiernu robotu," poznamenal Fryčer.

Bývalý útočník Nitry Anthony Luciani získal 62 kanadských bodov za 18 gólov a 44 asistencií. Vytvoril nový klubový rekord v počte bodov získaných v jednej sezóne hráča Znojma. Predbehol aj slovenské legendy Petra Puchera či Mareka Urama. Matej Češík prišiel do klubu po troch tituloch s Banskou Bystricou.

Prečítajte si aj

Budúca sezóna by mala byť celá v Brezne, hovorí Július Koval
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články