Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nachbaur sa pred odchodom zo Zvolena nestihol rozlúčiť, Zvolen napriek kríze stále myslí na titul

ZVOLEN - Kanadský tréner Don Nachbaur bol odvolaný z pozícíe trénera HKM Zvolen v nedeľu pred stretnutím proti Košiciam. Kabínu to zaskočilo.
Zdroj: 34356
Zdieľajte:

Myslí si to momentálne jediný hlavný tréner "bryndziarov" Andrej Podkonický, ktorý teda ostáva pri kormidle s asistentom Michalom Kobezdom: "Myslím, že chalani to nečakali. Celý ten deň bol pre nás ťažký, aj zápas v Košiciach. Kým sme sa dostali do nejakého tempa, tak bolo 3:0 a už bolo neskoro. Inkasovali sme dva rýchle góly a na hráčoch bolo vidieť, že ich to zasiahlo," povedal Podkonický pre klubový web.

Prečítajte si aj

O ďalšom fungovaní Tipsport ligy sa rozhodne v stredu

Hlavným dôvodom odchodu Nachbaura boli výsledky. Aktuálne Zvolen ťahá osemzápasovú sériu, počas ktorej vyhral len raz: "Cieľ pre nás určite ostáva stále najvyšší, aj napriek momentálnej kríze. Z nej sa však musíme dostať. Som pri tíme od začiatku sezóny a urobím všetko pre to, aby sme sa opäť dostali na víťaznú vlnu a hrali hokej, na ktorý tento tím má," tvrdí zvolenský kouč.

Nachbaur sa s už bývalými zverencami nestihol ani rozlúčiť: "Pred hráčmi nebol. Kým vedenie oznámilo jeho odvolanie hráčom na zraze, tak odišiel. Nám trénerom povedal, že taký je biznis a hokejový život a že ho to mrzí. Robil všetko pre to, aby mužstvo hralo čo najlepšie a veľmi nám pomohol. Myslím, že vzťah našej trénerskej trojice bol veľmi dobrý a takéto situácie určite nie sú jednoduché a príjemné," uvedomuje si Podkonický.

Prečítajte si aj

VIDEO Spengler Cup 2020 má druhého účastníka, na turnaj sa vracia slávny český klub
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články