Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice nastúpili na domáci zápas proti Zvolenu s mnohými juniormi, chýba im až 12 dôležitých hráčov

KOŠICE - Zostava HC Košice v nedeľnom zápase proti HKM Zvolen poriadna prekvapila, nakoľko domáci postavili až sedem hráčov v juniorskom veku.
Zdroj: 34430
Zdieľajte:

Niekoľko hokejistov A-mužstva je zranených alebo chorých, čo poznačilo skladanie zostavy. Tréner Peter Draisaitl nemôže proti "bryndziarom" využiť služby Stanislava Škorvánka, Václava Čížeka, Patrik Kocha, Davida Ružičky, Marcela Haščáka, Michala Chovana, Martina Belluša, Dalibora Bortňáka, Davida Květoňa, Branislava Rapáča, kapitána Dávida Skokana a Pavel Klhůfek sa k tímu opätovne pripojí v pondelok 9. marca.

Prečítajte si aj

Versteeg po tejto sezóne určite ukončí kariéru: Našiel si už novú prácu, ktorej sa chce venovať

Brankárskou dvojkou za Andrejom Košarišťanom tak bude Rastislav Eliáš, jednotka z juniorského tímu. V obrane nastúpi sedem členov, v juniorskom veku sa nachádza Martin Bučko a v útoku sú ďalší piati hokejisti stále spadajúci do kategórie U20. Roman Faith, Samuel Nagy a Juraj Eliaš už za A-tím nastúpili, pre duo Adam Matej a Patrik Frič to bude premiéra v Tipsport lige.

Zostava Košíc proti Zvolenu: Košarišťan (R. Eliaš) - Repe, Pavlin, Cibák, T. Slovák, Zeleňák, Michalčin, Bučko - J. Sukeľ, F. Vrábeľ, Paršin - Jokeľ, Suja, Majdan - S. Nagy, R. Faith, Milý - Matej, Frič, J. Eliaš

Prečítajte si aj

Veľká zmena vo Zvolene pred štartom play-off: V klube končí jeden z dvojice hlavných trénerov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články