Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Versteeg po tejto sezóne určite ukončí kariéru: Našiel si už novú prácu, ktorej sa chce venovať

NITRA - Kanadský útočník Kris Versteeg po tejto sezóne ukončí kariéru. Potvrdil to v rozhovore pre denník Šport.
Zdroj: 33348
Zdieľajte:

Tomu ponúkol aj vysvetlenie: "Mal som päť veľkých operácií bedrových kostí, kolena či slabín medzi rokmi 2012 až 2017. Na začiatku tejto sezóny sa mi otvárala možnosť zabojovať znova o NHL v Chicagu. Nakoniec som hral na farme v AHL a znovu som mal problémy so zraneniami. Rovnako aj po príchode do Nitry, keď ma trápil lakeť a teraz chodilo. Je frustrujúce, ako ma brzdia zranenia," povedal.

Prečítajte si aj

Kris Versteeg má svojho favorita na titul v Tipsport lige: Nie je to Nitra, ale jej najväčší súper z posledných rokov

Čo bude robiť po konci kariéry už vymyslel. Okrem toho, že dostane oveľa viac času na rodinu, tak ostane pri hokeji. Venovať sa mu bude v médiách: "Je to práca, v ktorej chcem pokračovať po kariére. Premýšľal som o tom v posledných rokoch viac, keď ma trápili zranenia. Mám dvoch mladých synov, ktorých chcem trénovať v hokejových začiatkoch. Nechcem však koučovať klub naplno, lebo by som na nich nemal čas. Práca pre hokejové médiá mi to dovolí. Okrem toho budem mať voľné leto," povedal pre Šport.

Viac sa vidí s ceruzkou v ruke ako analyzuje v štúdiu rôzne herné situácie. Pozícia spolukomentátora ho neláka. Počas dvojmesačnej pauzy pravidelne chodil do štúdia kanadskej televízie Sportsnet.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články