Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica nechala oddychovať najväčšie opory, Versteeg nehrá, Slovanu sa zranili ďalší dvaja hráči

BRATISLAVA - Kris Versteeg znova nie je v zostave Nitry, bude chýbať v domácom zápase proti Michalovciam. Naďalej ho limitujú zdravotné problémy.
Zdroj: 34555
Zdieľajte:

Okrem neho "Corgoňom" chýba stále dlhodobo zranený obranca Matúš Rais, po jednozápasovej absencii sa do zostavy vrátil útočník Daniil Fominych. V bránke nastúpi Jack Burgart. HKM Zvolen cestuje do Košíc bez dôležitých útočníkov Allana McPhersona a Miloša Kelemena, ktorí sú naďalej mimo hry. Stále chýbajú aj Ján Sýkora a Andrej Šťastný.

Prečítajte si aj

Košice nastúpili na domáci zápas proti Zvolenu s mnohými juniormi, chýba im až 12 dôležitých hráčov

Popradskú bránku bude v zápase proti Trenčínu znova chrániť Tomáš Vošvrda, mladý Štefan Valluš bude pripravený na striedačke. Do zostavy sa vracia Martin Chovan, Dominik Kramár je zdravým náhradníkom. Tréner Mikula nemôže ešte počítať so službami Matúša Matisa, Miroslava Preisingera, Mikea Dalhuisena, Borisa Česánka a Mateja Kristína.

HC ´05 iClinic Banská Bystrica si v piatok zaistil výhru v základnej časti, takže tréner Dan Ceman nechal oddychovať najväčšie opory. V zápase proti Slovanu Bratislava nehrajú Jordon Southorn, Vladimír Mihalik, Joona Jääskeläinen či Cason Hohmann, mimo zostavy sú aj Miloš Bubela, Dávid Šoltés, Tomáš Hričina, Patrik Lamper, Tomáš Hrnka a Marcel Melicherčík.

Prečítajte si aj

Veľká zmena vo Zvolene pred štartom play-off: V klube končí jeden z dvojice hlavných trénerov

HC Slovan Bratislava už proti "baranom" mohol počítať s dvomi navrátilcami, Tomášom Zigom a Marekom Viedenským, v poslednom zápase sa ale zranili Tomáš Matoušek a Jakub Urbánek. Tréneri nemohli počítať ani s Jindřichom Abdulom, Barrym Brustom a Radovanom Pulišom.

Detva nastúpila v Budapešti proti MAC iba s tromi kompletnými formáciami. Celkovo má na súpiske dvoch brankárov, šesť obrancov a desať útočníkov. Po dvojzápasovej absencii sa na súpisky Trenčína vrátil český útočník Josef Mikyska.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: facebook.com, hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články