Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kris Versteeg má svojho favorita na titul v Tipsport lige: Nie je to Nitra, ale jej najväčší súper z posledných rokov

NITRA - Kanadský útočník Kris Versteeg v rozhovore pre denník Šport uviedol, že v tejto sezóne je pre neho najväčším favoritom na titul HC ´05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 33230
Zdieľajte:

Myslí si to napriek tomu, že do Nitry prišiel s úmyslom vyhrať titul pre seba a tento klub spod Zoboru: "Banská Bystrica má široký káder, je najväčším favoritom na triumf. Majú množstvo dobrých hráčov na čele s Fínom Jääskeläinenom, Kanaďanom Southornom či slovenským reprezentantom Lamperom. Majú urastených, fyzických hráčov, ktorí vedia využiť úzky ľad v ich domácej aréne. V play-off bude najťažšie zdolať práve ich," hovorí Versteeg.

Prečítajte si aj

Nitra vyhrala v Budapešti aj druhý zápas, semifinále si zahrá proti Banskej Bystrici

Nitra sa s Banskou Bystricou stretla v play-off vo všetkých štyroch sezónach, kedy sa z titulu tešil jeden či druhý tím. Prvýkrát vo finále uspeli "Corgoni" (2016), potom sa dvakrát tešili "barani" vo finále (2017, 2019) a raz v semifinále (2018). V rozhovore pre denník Šport povedal Kris Versteeg aj to, že aj keď sa ročník pre Nitru nevyvíja dobre, netreba ich odpisovať.

"Nitra bojovala pravidelne o medailu. Veci síce nešli správnym smerom, ale môže sa to otočiť. Bude ťažké prebojovať sa do play-off, ale určite nás neodpisujte. Treba si veriť," hovorí dvojnásobný víťaz Stanley Cupu, ktorý nastúpil po dvojmesačnej pauze zavinenej zranením v Budapešti, potom pre pretrvávajúce problémy vynechal ďalší duel.

Pozrite si aj

VIDEO Parádna bitka v podaní Gabora a Paukovčeka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články