Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Takmer zničil kariéru slovenského obrancu, pre porušenie hodnôt ho klub vyhodil

ŠTOKHOLM - Kanadský útočník Anthony Camara už nie je hráčom švédskeho klubu HV71, kde len nedávno predĺžil zmluvu do konca sezóny 2021/22.
Zdroj: 29454
Zdieľajte:

Dôvody ukončenia spolupráce nie sú známe. Klub na svojej webovej stránke zverejnil krátke stanovisko, v ktorom píše, že Camara porušil hodnoty, ktoré klub presadzuje a ďalšia spolupráca preto možná nie je. 26-ročný útočník ostal bez zamestnávateľa v čase, kedy skončilo prestupové obdobie vo všetkých ligách.

Prečítajte si aj

Zranený Tatar odletel na Floridu, následne sa vrátil späť do Montrealu

Rodák z Toronta prišiel do HV71 pred začiatkom aktuálneho ročníka. Odohral 42 zápasov a získal 26 bodov za jedenásť gólov a pätnásť asistencií. V Európe strávil aj predošlé dve sezóny, hrával za dánsky Odense Bulldogs, rakúsky Graz 99ers a nemecký Iserlohn Roosters.

Camaru v roku 2011 draftoval Boston Bruins, no do NHL sa nikdy nedostal. Hrával len v AHL za Providence Bruins, Charlotte Checkers a St. John´s Ice Caps, niekoľkokrát nastúpil i za Kalamazoo Wings v ECHL. V roku 2013 reprezentoval Kanadu na MSJ. Pamätný je jeho škaredý zákrok na slovenského obrancu Patrika Lužu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hv71.se, eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články