Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jack Hughes môže byť najhoršou draftovou jednotkou od čias Patrika Štefana spred 20 rokov

NEW JERSEY - Jednotka minuloročného draftu Jack Hughes nepodáva výkony, aké si fanúšikovia New Jersey Devils aj odborníci predstavovali.
Zdroj: 34546
Zdieľajte:

Mladý center sa bodov trápi, doposiaľ nazbieral za 58 zápasov len 21 bodov. Strelil sedem gólov a pridal štrnásť asistencií. Navyše, z pozície centra ho už tréner presunul na krídlo: "Určite je to frustrujúca sezóna, ale učím sa toho veľa. Zatiaľ v nie som skvelým hráčom, nemám k tomu ani blízko. Mám však 18 rokov a veľa priestoru na rast," hovorí Hughes.

Prečítajte si aj

VIDEO Chára predbehol legendu, v historickej tabuľke NHL opäť poskočil

V posledných 23 dueloch strelil len jeden gól, za posledných jedenásť sa nepresadil ani raz. Jeho čísla hovoria o tom, že ak dohrá základnú časť v aktuálnej forme, mal by dosiahnuť na zhruba 26 kanadských bodov. Bol by prvou draftovou jednotkou od sezóny 1999/00, ktorá nezískala vo svojej prvej sezóne aspoň 30 bodov.

Naposledy takto dopadol český útočník Patrik Štefan, ktorý v spomínanom ročníku nazbieral 25 bodov (5+20) ako hráč Atlanty Trashers. Legendárnym sa stalo video, kedy netrafil prázdnu bránku a Aleš Hemský na druhej strane rozhodol.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články