Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Frustrovaný Marián Studenič

NEW YORK - Slovenský útočník Marián Studenič je jedným z talentovaných hráčov. Vlani to skvelo potvrdil na domácom svetovom šampionáte, kde sa zaradil medzi najlepších hokejistov národného tímu.
Zdroj: 31550
Zdieľajte:

Skalický odchovanec priznal, že táto sezóna je pre neho najhoršou v kariére. „Zatiaľ je to v rámci produktivity pre mňa najhorší ročník v kariére. Ešte máme zopár zápasov do konca základnej časti, hádam sa to zlepší,” uviedol v dialógu pre denník Šport. Aj jeho snom je naskočiť do NHL. Počítal s tým, že mu k tomu pomôže účinkovanie na farme, ale v tomto ročníku je opak pravdou.

Prečítajte si aj

Hokej ho už neláka, nechce ani trénovať a svojimi hlasivkami zbúra arénu

„Neviem, čím to je. Máme tu veľmi veľa hráčov. Nie v každom zápase dostávam priestor na takých miestach, kde sa cítim najlepšie, kde môžem bodovať a hrať viac ofenzívne. Frustruje ma to. Nehrávam presilovky, mám malý priemerný čas na ľade. Ťažko sa mi boduje konzistentne,” pokračoval Studenič. Hoci mu súčasné obdobie nepridáva na pohode, do budúcna je odhodlaný popasovať sa o profiligu.

Prečítajte si aj

Bratislava Capitals s motiváciou pre divákov, aby prišli na play-off

„Určite ostanem bojovať o NHL. Nemyslím toľko na budúcnosť, sústredím sa na súčasnosť. Budem sa snažiť podávať čo najlepšie výkony v tomto ročníku a uvidíme. Dobré je, že bojujeme o play-off,” dodal pre denník Šport Marián Studenič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články