Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Carson poslal do nemocnice Dalhuisena, Mikula mal na rozdiel od Stantiena šťastie

POPRAD - Tvrdosť, šarvátky či dohrávanie súbojov nechýbali na ľade v Poprade.
Zdroj: 34520
Zdieľajte:

Popradu hokejisti Slovana Bratislava v tejto sezóne sedia. A že je to tak, sa potvrdilo v prvom marcovom týždni. "Na rozdiel od kolegu Stantiena som mal šťastie, že sa naši hráči vrátili. Minule sme nehrali zle, ale mali sme žalostnú efektivitu. Teraz sú niektorí nosní hokejisti späť," myslel konkrétne návraty Ervinga, Ulrycha i Vandasa kouč kamzíkov Peter Mikula.

Prečítajte si aj

VIDEO Montreal udelil debakel NY Islanders, ale prišiel o Tatara, Marinčin s ďalším bodom

Jeho zverenci trikrát v rade prehrali a všetky stretnutia mimo domova. Táto skutočnosť vyburcovala šatňu k bezchybnému výkonu s "belasými". "Sami na seba boli takpovediac vytočení. Stále sme sa vracali bez bodov a klesli sme na šieste miesto. Dôležité je, aby sme už v kompletnom zložení a aby sme boli zdraví," zaželal si na tlačovej besede Mikula. Na ľade sa neobjavili bratia Richard a Róbert Hunovci a z hry predčasne odstúpil Dalhuisen po krosčeku Carsona, ktorý si zastal mladého Urbáneka. Holandský obranca putoval na vyšetrenie do nemocnice.

"Hunovcom som dal voľno a uprednostnil som Paločkovcov. Mali za sebou vynikajúce zápasy. V piatok sa to pravdepodobne znovu vymení, ale nechcem predbiehať. Čo sa týka Dalhuisena, vrátil sa z RTG vyšetrenia a vyzerá, že to bude v poriadku," dodal na záver informácie k trojici zverencov Peter Mikula.

Roman Stantien bol poriadne zamyslený a mal na to pádny dôvod. Slovan nevyhral už štyri kolá. "Bolo vidieť, že zopár hráčov ešte nebolo v zápasovom rytme. Je potrebné ich pomaly do toho dostať. Škoda, že ostatní nie sú dobrými náhradníkmi zranených chlapcov a nevedia zabrať. Dať za tri zápasy tri góly, hovorí za všetko," uviedol pred novinármi.

(Zákrok v čase videa 31:15)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články