Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Montreal udelil debakel NY Islanders, ale prišiel o Tatara, Marinčin s ďalším bodom

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Martin Marinčin si v noci na stredu pripísal v zámorskej NHL jednu asistenciu, jeho Toronto však prehralo na ľade San Jose 2:5. Marinčin vystrelil v 23. minúte od modrej čiary a puk po jeho strele dorazil do bránky Auston Matthews, ktorý svojím 46. gólom v sezóne vyrovnal na priebežných 1:1. Pre slovenského zadáka to bol štvrtý bod (1+3) v 24. zápase v tomto ročníku.
Zdroj: 34229
Zdieľajte:

Montreal zvíťazil na ľade New Yorku Islanders 6:2. Zápas nedohral slovenský útočník v službách Canadiens Tomáš Tatar, ktorý v prvej tretine po zákroku domáceho Devona Toewsa tvrdo narazil ramenom na mantinel. V závere tretiny sa ešte vrátil na striedačku, ale v druhej dvadsaťminútovke už na nej nesedel. Dvadsaťdeväťročný krídelník odohral v zápase počas štyroch striedaní iba 2:45 minúty. Podľa zámorských médií utrpel zranenie v hornej časti tela. Podľa trénera "Habs" Claude Juliena by nemalo byť vážnejšie.

Pozrite si aj

VIDEO Výmena mu prospela: Po polroku od pôsobenia na Slovensku sa stal najlepším hráčom februára

"Z hry sme ho stiahli z preventívnych dôvodov," povedal Julien o zranení Tatara. "Viac budeme vedieť zajtra. Nemyslím si, že to bude dlhodobé. Pre nás bolo dôležité, aby po tom menšom zranení ďalej nehral. Veríme, že na ďalší zápas bude pripravený," uviedol pre klubovú televíziu.

Prečítajte si aj

VIDEO Spoluhráči musia splniť úlohu, aby sa mal kam vrátiť

Boston vedený kapitánom Zdenom Chárom uspel v šlágri Východnej konferencie na ľade Tampy Bay 2:1. Fín Tuukka Rask predviedol v bránke Bruins 20 úspešných zákrokov, Slovák Jaroslav Halák sledoval duel zo striedačky. V drese Lightning sa predstavil obranca Erik Černák. Dallas v zostave s Andrejom Sekerom podľahol Edmontonu 1:2 po predĺžení.

New York Rangers - St. Louis 1:3

Pittsburgh - Ottawa 7:3

New York Islanders - Montreal 2:6

Tampa Bay - Boston 1:2

Minnesota - Nashville 3:1

Winnipeg - Buffalo 3:1

Dallas - Edmonton 1:2pp

Chicago - Anaheim 6:2

Vegas - New Jersey 3:0

San Jose - Toronto 5:2 /MARINČIN za hostí 0+1/

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články