Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bol fanúšikom 3300 divákov, nemusel si platiť vstupenku a ešte dostane zaplatené

POPRAD - Český brankár Tomáš Vošvrda zatiahol roletu pred hráčmi Slovana.
Zdroj: 34518
Zdieľajte:

"Poviem to takto. Bol som fanúšikom 3300 ľudí, nemusel som si zaplatiť vstupenku a ešte dostanem zaplatené," humorne komentoval prerušenie trojzápasovej negatívnej série gólman Popradu Tomáš Vošvrda. Kamzíci svojou hrou totálne vymazali hostí z hlavného mesta.

Prečítajte si aj

VIDEO Montreal udelil debakel NY Islanders, ale prišiel o Tatara, Marinčin s ďalším bodom

"Bola to fantázia, čo predviedli. Ja som sa len z brány pozeral na ich prejav a užíval si ho. Ku všetkej úcte k Slovanu, u nás neukázal nič a nevytvoril si žiadnu gólovú príležitosť. Samozrejme, pokúšali sa ma nachytať strelami z diaľky, ale niečo musím pochytať. Na začiatku sezóny sme rovnakým výsledkom 5:0 zdolali Nitru, na ktorý som si ihneď spomenul," zložil veľkú pochvalu spoluhráčom.

Pozrite si aj

VIDEO Réway sa nezľakol veľkého súpera, ale ťahal za kratší koniec

Východniari taktiež nemajú celú kabínu pokope, nakoľko ani im sa nevyhli absencie niektorých hokejistov. Vošvrda ale prezradil, že sa zdraví hráči správne nastavili po mentálnej stránke. "Nemôžeme pokaziť nejakú troj - štvormesačnú robotu, ktorá nás katapultovala vysoko a dovoliť, aby sme slušne povedané všetko hodili do kanálu. Po krátkom čase sme to boli opäť my," pokračoval v hodnotení piateho merania síl v nadstavbovej A skupine.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články