Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zagrapan zahanbil Habala, ten si vinu priznal a varuje mužstvo pred ďalšími zápasmi

POPRAD - Fantastické hokejové predstavenie. Toto priniesol duel medzi Popradom a Slovanom Bratislava. Hostia sa pod Tatrami nezmohli na nič a na druhý koniec krajiny odchádzali po hladkej porážke 5:0.
Zdroj: 34514
Zdieľajte:

Bratislavskému Slovanu sa v ostatnom čase absolútne nedarí v nadstavbovej A skupine víťazov. Kým v predošlých troch stretnutiach strelil aspoň gól, v Poprade na to nemal nárok. "V posledných zápasoch si vôbec nevieme vyprodukovať šance. V súčasnosti by mohol proti nám stáť akýkoľvek iný celok, nemáme na neho. Nevieme sa dostať do protiútokov, nevieme urobiť tlak bránku a play-off sa nezadržateľne blíži. Pokiaľ sa to nezlepší, súperi s nami urobia rýchly proces," otvorene komentoval aktuálne štvorzápasovú čiernu sériu belasých brankár Vladislav Habal. Slovan zápasí s väčšou maródkou, ale nie je jediným tímom, ktorého sa to týka.

Prečítajte si aj

VIDEO Montreal udelil debakel NY Islanders, ale prišiel o Tatara, Marinčin s ďalším bodom

"Samozrejme, nemôžeme hľadať výhovorky v maródke. Jednoducho nerobíme to, čo som povedal. Z toho potom pramenia góly v našej bráne. Je na čase zobudiť sa, lebo skončíme," varuje spoluhráčov pred nadchádzajúcim obdobím 29-ročný gólman, ktorý prišiel do Bratislavy v priebehu letných mesiacov z Košíc. Akou - takou náplasťou pre rodáka z Karlovych Varov bolo zlikvidované trestné strieľanie Svitanu za stavu 3:0, ktoré však jeho tímu nepomohlo. Habala ale oveľa viac mrzela iná situácia. Marek Zagrapan z ťažkého uhla a lišiacky tečoval puk z hokejky uzdraveného Ervinga. Puk si cez malú škáru našiel cestu za bránkovú čiaru.

"Predovšetkým som nemal dostať druhý gól, ktorý bol z kategórie blbých. Možno by sa stretnutie vyvíjalo inak, takže tento okamih beriem na seba. Pokazil som prácu chalanov. V druhej tretine som sa trochu chytil, ale bolo to málo. Poprad hral s piatimi obrancami a zvládol to výborne," doplnil Vladislav Habal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články