Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Spoluhráči musia splniť úlohu, aby sa mal kam vrátiť

MICHALOVCE - Defenzíva tipsportligového nováčika momentálne nemá k dispozícii kompletných počet obrancov. Fín Mesikämmen sa pravdepodobne nezmestil do zostavy a Slovák Ján Ťavoda laboruje so zlomeninou prsta, ktorú si priviezol z Liptovského Mikuláša.
Zdroj: 34465
Zdieľajte:

Robustný a tvrdý obranca Ján Ťavoda bol vymenený z Popradu do Michaloviec za holandského legionára Mikea Dalhuisena. Z hry ho vyradil zlomený prst zo stretnutia v Liptovskom Mikuláši, kde pri bránení súpera schytal ranu pukom. "Pauzujem skoro dva týždne, no môžem povedať, že liečba prebieha dobre," uviedol pre hokejovysvet.sk odchovanec zvolenského hokeja, s ktorým vlastní jeden titul spred siedmich rokov. Keďže je v pozícii maróda, pravidelne navštevuje zápasy Dukly ako divák. "Samozrejme, chodím do hľadiska a aspoň takýmto spôsobom som s chalanmi. Avšak najradšej by som bol, ak by som už mohol hrať," pokračoval Ťavoda.

Pozrite si aj

VIDEO Réway sa nezľakol veľkého súpera, ale ťahal za kratší koniec

Zranený michalovský obranca podstúpil operačný zákrok, pri ktorom dostal na postihnuté miesto drôty. Bezprostredne po vypadnutí zo zostavy trénera Miroslava Chudého deklaroval, že na play-off by mal byť k dispozícii. Tam však je ešte ďaleká cesta, preto spoluhráči musia splniť úlohu a postúpiť medzi osmičku najlepších. "Vyslovil som sa, že do vyraďovacej časti by som mal byť fit, ale každopádne nechcem predbiehať. Play-off by som si rád zahral a verím, že ak postúpime, budem môcť pokračovať v sezóne," nehádže flintu do žita dlhoročný hráč našej najvyššej súťaže. Prebiehajúca sezóna z jeho pohľadu nie je veľmi ideálna.

Prečítajte si aj

Najväčšia posila Nitry sa už pomaly blíži, Hanlon pochválil vicemajstra za organizáciu

"Neviem sa ohodnotiť. Spokojný budem, keď naskočíme do dôležitej fázy ročníka, ukážeme dobrý hokej a pochválime sa tímovým úspechom," pozitívne ukončil dialóg pre hokejovysvet. Ján Ťavoda.

ANKETA: Stihne Ján Ťavoda záver sezóny?

  • Áno, Dukla v historickej sezóne medzi elitou postúpi.

    96%

  • Nie, postúpi niekto z dvojice Nitra - Miškovec.

    4%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články