Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Najväčšia posila Nitry sa už pomaly blíži, Hanlon pochválil vicemajstra za organizáciu

NITRA - Obrovské prekvapenie sa zrodilo v nedeľu v Nitre. Vicemajster vybuchol s Miškovcom po výsledku 1:6.
Zdroj: 29199
Zdieľajte:

Nitra patrí k trojici klubov, ktoré sa snažia vybojovať play-off. Domácemu trénerovi Miroslavovi Kováčikovi sa pochopiteľne ťažko hľadali slová. „Veľmi ťažko sa hodnotí takýto zápas. Viem, že ľudia sú frustrovaní z toho výsledku a nechcem vyznieť ako blázon, ale napriek tomu si myslím, že sme v zápase boli aktívnejší až do stavu 1:3. Potom sme dostali štvrtý gól, čím ten rozdiel narástol. V záverečnom oslabení sme si nechali streliť dva góly a výsledok vyzerá veľmi zle, ale nezodpovedá priebehu hry. V tomto zápase nám nebolo súdené, ale aj také zápasy v športe sú. Žiaľ, výsledok je pre nás krutý," uviedol bývalý hokejista, ktorý naznačil, že sa pomaly blíži návrat najzvučnejšej posily.

Prečítajte si aj

Pánik s gólom, Ovečkin v jednom zápase prekonal dve legendy NHL

"Ideme ďalej, pripojil sa k nám Kris Versteeg a uvidíme, či zasiahne už do ďalšieho zápasu. V každom prípade prehrali sme bitku, ale nie vojnu. Kým je šanca na postup, určite sa o ňu pobijeme. Zápasov je ešte dosť.“

Tréner hostí Glan Hanlon začal tlačovú besedu netradične, keď do pár viet zakomponoval pochvalu HK Nitra. „Chcel by som poďakovať manažmentu z Nitry za veľmi dobrú organizáciu. Vždy, keď sme prídeme, tak nás vždy niekto čaká. Parkovanie je úplne bezproblémové. Taktiež aj šatňa je otvorená, pretože to vôbec nie je pravidlom v iných kluboch. Nitrania môžu byť na to hrdí. V zápase sme veľmi dobre zvládli oslabenia a podržal nás brankár. To bol kľúč k úspechu,“ vyslovil sa niekdajší tréner SR v rokoch 2010 - 2011.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články