Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chýba mu pohoda, hokejový rozum však funguje, hovorí o Réwayovi tréner Mikula

POPRAD - Útočník Martin Réway sa v nedeľnom zápase Popradu proti Banskej Bystrici trafil prvýkrát po dvoch rokoch. Mohol by sa tak odraziť v závere ročníka k lepším výkonom.
Zdroj: 33197
Zdieľajte:

Už 25-ročný hokejista v tejto sezóne hrával za Kladno, nedávno posilniť HK Poprad, kde ale tiež priebežne absentuje v zostave kvôli zdravotným problémom. Svoj ideálny hokejový pokoj stále hľadá márne, čo si uvedomuje aj tréner "kamzíkov" Peter Mikula: "Rolu zohralo to, že ten chlapec nejaký čas netrénoval, predtým mal tiež zdravotné problémy a tým pádom nie je úplne v pohode. Hokejový rozum mu však funguje. Keďže ale máva herné výpadky kvôli zdravotným problém, tak uteká prax potom sa do toho musí dostávať naspäť," tvrdí skúsený kouč.

Prečítajte si aj

Réway strelil prvý gól po dvoch rokoch, ušli mu však nervy a cíti rezervu v kondícii

Réway bol považovaný za obrovský talent, no ako všetci vieme, kariéru mu pribrzdilo zdravie. Sám priznal, že ešte stráca kondične, takže v Poprade chcú využiť hlavne jeho hokejové myslenie: "Chceme ho využiť v situáciách, kedy môže dať finálnu prihrávku. To on vie skvele, na to je stavaný. Dá sa využiť v presilových hrách. Treba to trochu doštelovať a on sa musí dostať do pohody. Tá mu ešte chýba," vyjadril sa Mikula.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články