Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Krásny hokej, féroví rozhodcovia, "milá" bitka a vynikajúce prostredie

HUMENNÉ - Utiekli hrobárovi z lopaty. Reč je o tíme Rimavskej Soboty. Tá už mohla mať 29. februára po sezóne. Dva góly v bráne Dominika Riečického sa však podpísali minimálne o jej predĺženie o ďalší súboj.
Zdroj: 34456
Zdieľajte:

Rimavská Sobota hrala pod Vihorlatom to, čo jej stačilo na úspech. Hlavne dokázala kváriť súpera z východu rýchlymi protiútokmi. Rozhodnutie priniesla smolná rozohrávka Denisa Markuša a postup Humenného sa ešte nekonal.

Prečítajte si aj

Administratíva ho vyzliekla z majstrovského dresu

"Najprv sme mali problém s veľkosťou ľadovej plochy a tlakom domácich. Mám taký dojem, že hráme lepšie pod tlakom. Preto musím vysloviť poďakovanie svojím zverencom, že to nevypustili. Odohrali sme krásny hokej, no rozhodcovia to odpracovali výborne a pískali férovo. Videli sme aj bitku, ale čo? Patrí to k hokeju, chalani sa ešte po zápase vzájomne objali a ide sa ďalej. Bolo to od nich milé. Diváci zatlieskali aj nám a celkovo musím povedať, že je v Humennom vynikajúce prostredie," uviedol tréner hostí Ján Podkonický.

Séria Humenné - Rimavská Sobota pokračuje v nedeľu 1. marca štvrtým meraním síl. Ak uspejú domáci, postúpia do druholigového finále a budú čakať na meno protivníka, ktorým bude buď Púchov alebo Žiar nad Hronom. Ak vyhrajú hostia, vynútia si posledný piaty zápas série na domácom štadióne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články