Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Administratíva ho vyzliekla z majstrovského dresu

HUMENNÉ - Fanúšikom pripravili prvé sklamanie vo finále východnej skupiny druhej ligy. Hokejisti Humenného nezasadili posledný úder súperovi z Rimavskej Soboty.
Zdroj: 34452
Zdieľajte:

"V tomto prípade sa to potvrdilo," uviedol v súvislosti s tesnou domácou prehrou 1:2 jediný strelec levov Radoslav Mesaroš, že posledný krok býva najťažší. "Čo k zápasu? Určite nebol z našej strany dobrý. Nedeľa však predstavuje nový deň a musíme to už jednoznačne ukončiť," vyslal pozitívny signál priaznivcom hokeja pod Vihorlatom.

Mladý útočník je odchovancom michalovskej Dukly, ktorá mu už dávala priestor v prvej lige. V aktuálnej sezóne dostal klub telefonát z Banskej Bystrice so žiadosťou o uvoľnenie 21-ročného útočníka. Po krátkej anabáze sa ale z radov majstra porúčal a nebol z toho návrat domov, ale odchod do susedného mužstva.

"Tento rok som veľmi rozlietaný, ale treba všetko vyskúšať. Mal som nejaké problémy po administratívnej stránke. Sám som sa rozhodol, že pôjdem do Humenného. Vyzerá to tak, že sa po sezóne vrátim do Bystrice, pretože mám tam platný kontrakt," dal na pravú mieru udalosti okolo svojej osoby.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články