Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Z "uterákového" výkonu vystrúhali záver ako z NHL

MICHALOVCE - To, čo sa podarilo hokejistom HK Nitra na ľade Michaloviec, sa tak často nevidí.
Zdroj: 34411
Zdieľajte:

Nitra prehrávala 0:4. Čestný gól zaznamenal v presilovke Colton Yellow Horn. Nikomu v tej chvíli ani na um neprišlo, že sa k nemu stihnú do 60. minúty pridať ďalší traja spoluhráči a podpíšu sa pod výsledok 4:4. "Urobili sme školácku chybu na buly, čo znamenalo prvý gól v našej bráne," uviedol na tlačovej besede tréner Nitry Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Nahnevaný Šimun: Naštartoval som bývalý klub!

Elánom nabitý celok zo Zemplína svoju silu ukázal v početných výhodách. Na trestnej lavici sedel Buček na štyri minúty kvôli hokejke v tvári Mašlonku. "Michalovce túto presilovku zúročili a odskočili nám na rozdiel troch gólov. Celú dovtedajšiu hru sme sami korunovali inkasovaným štvrtým gólom, ktorý padol pri našej presilovke a do prázdnej brány. Vtedy sme boli zrelí na uterák," zhodnotil štyridsať minút medzi mantinelmi michalovskej arény jeden z koučov vicemajstra. Taktický plán pred treťou tretinou bol jasný. "Našou snahou bolo nedostať už žiadny gól. Chceli sme sa pokúsiť skorigovať nepriaznivý stav. Mužstvo odrazu hralo diametrálne odlišne a takto musíme hrať vždy od prvého vhadzovania," apeluje bývalý ligový hráč či reprezentant Kováčik.

Prečítajte si aj

Sága okolo Nových Zámkov skončila: Navrhovatelia podania budú platiť

Nitra vyskočila pri úplne poslednej a úspešnej strele Bučeka do domácej svätyne. Keďže jeho presný zásah bol na hrane s časom, do akcie nastúpil videorozhodca Rudolf Lauff. Rozhodnutie bolo bleskurýchle a pozitívne pre hostí. "Mrzí nás, že sme to nepotiahli do víťazného konca. Nedôrazne sme pracovali proti domácemu hráčovi a svojou strelou rozhodol o výsledku. Je to veľmi zvláštne, že sme zo 4:0 dali na 4:4, ale opakujem, škoda, že to nemalo víťaznú príchuť," dodal Miroslav Kováčik.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články