Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nahnevaný Šimun: Naštartoval som bývalý klub!

MICHALOVCE - Divoký zápas. Týmto slovným spojením možno označiť neuveriteľný vývoj v Michalovciach, ktoré hostili vicemajstra z Nitry. Do 48. minúty bolo všetko ľudovo povedané "vymaľované". Dukla viedla komfortne 4:0, ale to na tri body nestačilo. V predĺžení ako tak zachraňoval kožu domácich hráčov obranca Mikko Pukka, ktorý strelou pod žŕdku prekonal Šimbocha.
Zdroj: 34151
Zdieľajte:

Čo sa stalo s Michalovcami v druhej polovici záverečnej tretiny? "Neviem!", ťažko hľadal odpoveď na michalovský skrat útočník Eduard Šimun. Následne sa predsa len trošku rozbehol so slovami: "Prezentoval som sa zbytočným vyhodením puku, a to Nitru naštartovalo k nevídanému zvratu. Potom sme sa nechali zbytočne vylúčiť. Keďže je vicemajster ofenzívne ladený celok, dokázal to za radom trestať," sypal si popol na hlavu center štvrtého útoku nováčika.

Prečítajte si aj

Bratislava Capitals smeruje do EBEL ligy

Priebežný stav 4:1 sa zdal naďalej ako jasná záležitosť. Opak bol pravdou. Zemplínčania podľahli čoraz väčšiemu tlaku hostí a do posledného klaksónu ešte vyberal z brány Adam Trenčan tri puky. Najmä ten posledný poriadne vytočil Michalovce. Strelil ho Samuel Buček sekundu pred finišom riadneho hracieho času.

Pozrite si aj

VIDEO Úplné zlyhanie českého obrancu v KHL: Svoje mužstvo hlúpym zákrokom obral o play-off

"Dalo sa očakávať, že ich prvý gól postaví na nohy. K strate pekného náskoku sme prispeli aj my, pretože sme prestali hrať. Naše vymýšľanie s pukom nás stálo jeden bod," otvorene povedal, čo zapríčinilo takú drámu na východe. Jedným malým pozitívom je fakt, že takáto vec sa hokejistom Michaloviec stala v čase, kedy až tak o nič nejde. Samozrejme, Dukla srdnato bojuje o play-off, no Šimun si uvedomuje, že ak sa také niečo stane vo vyraďovacej fáze ligy, môže to znamenať odchod na predčasné dovolenky.

Prečítajte si aj

Sága okolo Nových Zámkov skončila: Navrhovatelia podania budú platiť

"Keď toto dokážeme v play-off, skončili sme. Všetci sme si toho vedomí. Mali by sme sa pozitívne pozerať na to, že aj napriek ťažkostiam sme ukoristili dva body. Ja však v tejto chvíli neviem nájsť ani jedno dobré slovo. Či už na seba, alebo na predvedenú hru v tretej tretine," doplnil Šimun, ktorý prišiel do Michaloviec práve z Nitry a proti bývalým spoluhráčom zaknihoval tri body (1+2). "Ani neviem, že som ich dosiahol," odchádzal z rozhovoru vytočený Eduard Šimun.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články