Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Gašpar strelil krásny gól, slová k zápasu ale hľadal ťažko: Takýto výkon...

DETVA - Po prvej tretine to bolo bez gólov, presne 203 divákov nevidelo ani veľa šancí. Na začiatku druhej časti hry ich ale rozjasal Rastislav Gašpar.
Zdroj: 32835
Zdieľajte:

Od začiatku duelu bolo vidieť, že hrá s veľkou chuťou. V polovici 23. minúty zobral puk na ľavé krídlo, pri mantineli sa vyhol hitu Nándora Fejesa, zašiel k bránkovisku a aj keď mal gólman Bence Bálisz pokrytú bližšiu žrď, tak Gašpar puk zodvihol nad jeho rameno a fantasticky zakončil do rohu bránky, až nadvihol fľašku: "Som za ten gól veľmi šťastný, pretože už v posledných zápasoch som mal veľa šancí a nepremenil som ich," povedal pre náš web mladý útočník.

Prečítajte si aj

Zuzin s kritikou do vlastných radov: Tí istí hráči robia tie isté fauly, toto nie je možné. Pridal sa aj Podkonický

Potom však nastal zlom. Detva mala v ďalších minútach niekoľko dobrých šancí na ďalší gól. Ten neprišiel: "Mali sme tlak, nedali sme gól a nastal výpadok. Dostali sme gól na 1:1, prestali sme hrať a zrazu to bolo 1:3. Na to, že sme dali prvý gól to nebolo dobré," hodnotil: "Takýto výkon... Neviem ako by som ho zhodnotil. Ťažko sa mi hľadajú slová, pretože sme mohli vyhrať. Keby sme plnili to, čo máme," povzdychol si Rastislav Gašpar.

MAC Budapešť z otočil skóre na 4:1 v jeho prospech. Až potom znižoval Podešva. Pri záverečnej snahe o power-play bez brankára Zalivina prišiel o puk v útočnom pásme Ladislav Ščurko. Zákrok na jeho osobu mal byť posúdený ako faul, čo rozhodcovia nespravili. Hostia prešli dopredu a zakončili do prázdnej bránky. Práve Gašpar bol posledným hráčom. Mohol zabezpečiť icing, no nedal si pozor: "Ja som si myslel, že sa bude pískať faul, prestal som hrať a dostali sme z toho piaty gól. K rozhodcom sa ale vyjadriť nemôžem, lebo by som dostal pokutu," dodal Gašpar pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica po dráme v predĺžení zdolala Slovan, Zvolen nestačil na Košice, prestrelka v Michalovciach
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články