Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zuzin s kritikou do vlastných radov: Tí istí hráči robia tie isté fauly, toto nie je možné. Pridal sa aj Podkonický

ZVOLEN - Hokejisti Zvolena prehrali aj druhý zápas nadstavby. Najskôr nestačili na Slovan Bratislava, v utorok prehrali proti Košiciam.
Zdroj: 34410
Zdieľajte:

Aktéri na domácej strane sa zhodli, že rozhodujúcim faktorom bola nedisciplinovanosť. Hráči HKM dostali celkovo deväť dvojminútových a dva desaťminútové tresty. Košice síce v týchto prevahách dali len jeden gól, ale viacero vylúčení sa podpísalo pod konečný výsledok. Útočník Peter Zuzin hovoril po stretnutí kriticky a jasne.

Prečítajte si aj

Utorok neurčil žiadneho postupujúceho: Žilina, Košice aj Trenčín vyrovnali série, rozhodnú posledné zápasy

"Stále sú vylučovaní tí istí hráči a robíme úplne zbytočné fauly, ktoré nás stoja sily. Dostávame súpera do výhody a kým sa znova dostaneme po oslabovke do hry, trvá nám to a narúša to celý systém. Musíme sa o tom porozprávať, lebo nie je možné, aby stále tí istí hráči robili tie isté fauly," nechal sa počuť vo väčšine tejto sezóny hráč Detvy.

Nespokojný bol aj tréner Andrej Podkonický: "Dali sme gól na 1:0, potom sme dostali zásah na 1:1 po nedôraze pred bránkou. Následne sme spravili veci, ktoré robíme celú sezónu a to sú zbytočné fauly, tie nás stoja veľa síl. Z toho dostávame góly. Boli sme strašne slabí v útočnom pásme, nevedeli sme forčekovať. Pomohol nám gól na 3:2, mali sme dve presilovky, ktoré sme nevyužili. My sa musíme po posledných dvoch zápasoch dať dokopy a začať hrať hru, ktorá nás zdobila. Musíme zlepšiť hru v súbojoch, kde sme strašne slabí," konštatoval slovenský kouč.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica po dráme v predĺžení zdolala Slovan, Zvolen nestačil na Košice, prestrelka v Michalovciach

Zároveň pozná aj recept ako z celej situácie prejsť k lepšiemu, lenže ten sa nedarí preniesť na ľad už niekoľko týždňov či mesiacov: "Korčuľovať, nehrať hokejkou, nepodrážať. Nehráme s rozumom. Mohli sme mať presilovku, urobíme úplne zbytočný faul a dáme sa do štyroch. Vôbec nehráme hlavou," povzdychol si Podkonický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články