Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen bojuje so zraneniami a virózou, okrem zlých správ má však aj dobré

ZVOLEN - Zvolenskou kabínou sa už dlhšie šíri viróza, ktorá v uplynulých dňoch vyradila z hry postupne niekoľkých hráčov. Informuje klubový web.
Zdroj: 34356
Zdieľajte:

Tí, ktorí s ňou momentálne bojujú, sa držia mimo kolektívu a tréningového procesu. Zdravotnými problémami si prešli napríklad Juraj Mikúš, Karel Kubát, Tomáš Tomek, naposledy Jakub Žilka či Brock Trotter, ktorý síce proti Košiciam nastúpi, predtým však niekoľko dní netrénoval. Najnovšie postretla viróza Slavomíra Tomka.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý útočník Nitry stanovil v Česku historický rekord, toľko bodov pred ním nezískali ani slovenské legendy

Dobrou správou je, že Andrej Šťastný by sa vo štvrtok po období individuálnych tréningov na ľade už mohol pripojiť k tímu. Návrat Jána Sýkoru je naďalej otázny. Proti Košiciam sa do brány postaví Tomáš Tomek.

"Zdravotný stav mužstva nie je vôbec dobrý. Niekoľkí hráči sú izolovaní od ostatných, niektorí hrajú na liekoch a so sebazaprením. Nechceme si tým vytvárať alibi, ale taká je jednoducho momentálna situácia. Nie je to pre nás ľahké a verím, že sa to čoskoro zlepší. Všetkým, ktorí na ľade bojujú napriek problémom patrí vďaka," hovorí tréner Andrej Podkonický.

Prečítajte si aj

Pánik doplatí na príchod Kovaľčuka, v zostave klesne nízko
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články