Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Philadelphia získala na trhu dvoch zaujímavých útočníkov, Simmonds bol vymenený za draftovú voľbu

PHILADELPHIA - Zámorský hokejový klub Philadelphia Flyers získal pred uzávierkou transakcií dvojicu Derek Grant a Nate Thompson, ktorá by mala v závere základnej časti NHL vystužiť tretí, respektíve štvrtý útok "letcov".
Zdroj: 33359
Zdieľajte:

Grant prišiel do Philadelphie z Anaheimu, ktorý za neho dostal Kylea Criscuola a právo výberu v 4. kole draftu 2020. Dvadsaťdeväťročný kanadský center strelil v 49 tohtosezónnych vystúpeniach v drese Ducks 14 gólov a pridal k nim šesť asistencií. Thompson putuje do Philadelphie z Montrealu, ktorý za neho získal voľbu v 4. kole budúcoročného draftu. Tridsaťpäťročný Američan nazbieral v 63 súbojoch za Canadiens 14 bodov za štyri góly a desať asistencií. Informoval o tom web NHL.

Prečítajte si aj

VIDEO Kanadská legenda NHL zabojuje na staré kolená o prvý Stanley Cup, bola vymenená do Pittsburghu

Buffalo Sabres získalo z New Jersey hokejového útočníka Waynea Simmondsa výmenou za podmienenú voľbu v 5. kole budúcoročného draftu. Kluby sa dohodli, že Devils budú 31-ročnému krídelníkovi naďalej vyplácať polovicu mzdy.

Ak sa Buffalo dostane do play off a Simmonds odohrá minimálne 10 zápasov, New Jersey získa voľbu v 4. kole draftu namiesto voľby v 5. kole. Sabres momentálne patrí 12. priečka vo Východnej konferencii, na tretí tím Atlantickej divízie Toronto stráca šesť bodov, na Carolinu, držiacu si druhú voľnú kartu vo Východnej konferencii, osem bodov.

Buffalo bude pre Simmondsa už štvrtý zamestnávateľ v priebehu dvoch sezón. V tej aktuálnej odohral za New Jersey 61 zápasov s bilanciou osem gólov a 16 asistencií. Okrem Devils obliekal v NHL aj dresy Los Angeles, Philadelphie a Nashvillu. Informoval o tom web televíznej stanice TSN.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články