Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dve hviezdy NY Rangers mali autonehodu, skončili v nemocnici

NEW YORK - Dvojica ruských hokejistov v drese New Yorku Rangers Pavel Bučnevič a Igor Šesťorkin mala autonehodu.
Zdroj: 34351
Zdieľajte:

Šesťorkin pri nej utrpel menšiu fraktúru rebra a bude "jazdcom" v NHL niekoľko týždňov chýbať. Bučnevič bol po nehode otrasený, no vyviazol bez vážnejšieho zranenia, jeho zdravotný stav budú kluboví lekári posudzovať na dennej báze. O nehode informoval v pondelok prezident newyorského klubu John Davidson. Podľa jeho slov hokejisti havarovali v nedeľu večer v Brooklyne, keď sa zrazili s iným vozidlom.

Prečítajte si aj

VIDEO Kanadská legenda NHL zabojuje na staré kolená o prvý Stanley Cup, bola vymenená do Pittsburghu

Šesťorkin bol vodič auta a Bučnevič spolujazdec. "Vďaka bohu, obaja mali zapnuté bezpečnostné pásy a otvorili sa im airbagy. Odviezli ich do newyorskej presbyteriánskej nemocnice," uviedol Davidson na pondelňajšej tlačovej konferencii.

Dvadsaťštyriročný brankár Šesťorkin, ktorý je podľa slov hlavného trénera Rangers novou klubovou jednotkou po ére Henrika Lundqvista, debutoval v tejto sezóne v zámorskej profilige. Počínal si výborne, v desiatich vystúpeniach priviedol Rangers k deviatim víťazstvám, pričom mal priemer 2,23 gólu na zápas a úspešnosť zásahov 94,0 percent. Jeho vrstovník Bučnevič ťahá svoju štvrtú sezónu v newyorskom klube, v 61 dueloch si pripísal 37 bodov za 14 gólov a 23 asistencií.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články