Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Napodobnil Špirka a nebude prezrádzať plány mužstva

MICHALOVCE - Od úvodu potvrdzovali dominanciu, ktorá im vyhasla v 52. minúte. Zvolenčania v Michalovciach možno zaskočili aj sami seba. Na tri body im nestačilo vedenie 2:0 ani 3:1, a tak vzišli zo súboja s porážkou 4:3 po predĺžení, ktoré trvalo iba dvadsať sekúnd.
Zdroj: 34207
Zdieľajte:

"Celý zápas sme mali veľa vylúčených chalanov, čo nás stálo síl. Práve kvôli tomu sme do nedotiahli do víťazného konca," uviedol útočník Zvolena Bruno Mráz, ktorý už po osemnástich sekundách schladil divákov v Michalovciach. V rovnakom duchu sa niesla aj prvá konfrontácia nováčika s dvojnásobným majstrom na východe ešte v októbri minulého roka.

Prečítajte si aj

VIDEO Nováčik Tipsport ligy s jasným odkazom pre fanúšikov

"Keď sa dobre pamätám, aj vtedy to bolo rovnaké a skóroval tuším Rasťo Špirko. Je to také Déjà vu," zaspomínal si Mráz. História spred pár mesiacov sa mohla opakovať, ale nestalo sa. Dukla zaznamenala perfektnú záverečnú tretinu. Jej obrat naštartoval Galamboš, ktorý zároveň zarezal súpera v dvadsiatej sekunde predĺženia. "Určite nás to mrzí, no v nedeľu začíname nadstavbu. Po príchode domov si dáme kvalitnú regeneráciu a príde príprava na prvého protivníka," hovoril ďalej. Zvolen sa ako vlani, tak aj teraz netajil vysokými ambíciami. V priebehu základnej časti mal ale zopár výpadkov.

Pozrite si aj

VIDEO Ovečkin poslal protihráča na striedačku, ten sa na tom zasmial

"Boli chvíle, kedy sme ťahali peknú sériu, no prišiel aj čas, kedy sa nám nedarilo. Stále je nepríjemné, keď sa prehráva, ale teraz sme sa zmobilizovali a verím, že začneme tvoriť novú víťaznú šnúru," v krátkosti zhrnul päťdesiatdva zápasovú porciu v dlhodobej časti. A ako by mala vyzerať zvolenská hra v desaťkolovej nadstavbe? "Budeme sa snažiť hrať svoj hokej, na ktorom si tréneri zakladajú. Zvyšok si nechám pre seba, nechcem prezrádzať naše plány, ale každopádne pôjdeme na sto percent a na ľade necháme všetko," zakončil Bruno Mráz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články