Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Charitatívna akcia HK Skalica: Cieľom je pomôcť a zaznamenať divácky rekord

SKALICA - Skalicu v piatok 21. februára čaká predposledný domáci zápas v nadstavbovej časti Slovenskej hokejovej ligy. Privíta v ňom tabuľkového konkurenta z Dubnice. Zároveň v tomto kole Skaličania očakávajú svoju najväčšiu návštevnosť sezóny, nakoľko ide o špeciálny charitatívny zápas pre psí v útulok v Skalici.
Zdroj: 33534
Zdieľajte:

V tomto roku už niekoľko krát navštívili hráči útulok v Skalici, kde pomohli venčením psíkov. Tento raz chce klub pomôcť priamo na zimnom štadióne.

Prečítajte si aj

VIDEO Nitra získala brankára z Kanady, ale ešte musí na neho čakať

“Počas zápasu budú môcť návštevníci priniesť granule, konzervy ale aj deky či koberce, ktoré odovzdajú v pokladni HANT arény a všetky tieto veci poputujú priamo do útulku,” vysvetľuje autor myšlienky a zároveň riaditeľ klubu Miroslav Lipovský. Okrem toho budú reklamné prestávky vykryté predstavením psíkov z útulku na obrazovke.

Pozrite si aj

VIDEO Inzultoval Dalibor Bortňák čiarového rozhodcu?

“Tento zápas promujeme na školách po celom okrese už tri týždne. Veríme v našu doposiaľ najsilnejšiu návštevnosť sezóny,” dodáva Lipovský. Najsilnejšia návštevnosť sezóny v Skalici bola počas Vianočného kola, kedy hráči spievali tichú noc. Tento zápas proti Leviciam si nenechalo ujsť 1419 divákov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: HK Skalica

Diskusia

Podobné články