Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Smutná rozlúčka v Liptovskom Mikuláši: Vypadli brankári, márna snaha mladíkov a hladká prehra s ambicióznym klubom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dohrať so cťou a rozlúčiť sa s vlastnými fanúšikmi výhrou. Bolo to márne. Zdecimovaní Liptáci hostili v záverečnom domácom vystúpení nováčika z Michaloviec, ktorému napokon podľahli 1:4. Po súboji si zobrali slovo domáci tréner Anton Tomko a hosťujúci asistent Peter Bartoš.
Zdroj: 30845
Zdieľajte:

Tomkovi sa zápas nehodnotil ľahko, no nakoniec to zvládol. "Začali sme výborne a hneď z prvého striedania prišiel náš gól. Následne Patrik Oško mohol zvýšiť, ale netrafil prázdnu bránu. Hráči, ktorí u nás ostali, nemali herný prejav ani zručnosti na požadovanej úrovni. Musím ich však pochváliť za bojovnosť. Nabádal som ich, že hrajú posledný domáci duel a bolo by dobré, keby sa prezentovali v čo najlepšom svetle. Myslím si, že aj napriek hladkej prehre to splnili, ale na Michalovce to nestačilo," odfúkol si pri prvotnom sumarizovaní faktov.

Prečítajte si aj

Medzi žrde Martina sa postaví americký brankár

Liptovský Mikuláš urobil ústretový krok smerom k divákom a na 51. kolo bol vstup zdarma. Túto možnosť oficiálne využilo 1132 divákov. A v akom duchu sa niesol koniec sezóny? V pozitívnom. Žiadne nadávky či pískanie na ich adresu. Domáci fanklub vybubnoval, vytlieskal a pekne sa rozlúčil so svojimi hráčmi. 56-ročný Prešovčan dával klobúk dole. "Tí, ktorí sa na nás chodili pozerať nás povzbudzovali a patrí im za to vďaka. Zrejme sme hrali, na čo sme mali. Neodradili ich ani problémy, ktoré nás sprevádzali celý rok," úprimne sa vyjadril k fanúšikovskej obci v Liptove Anton Tomko.

Prečítajte si aj

Ťažké obdobie slovenského reprezentanta: Nevyplatené milióny a strata klubu

Liptáci do súboja s nováčikom vyrukovali so zaujímavou dvojicou brankárov. Romančíka vyradila choroba a na súpiske nebol ani Bátory. Stretnutie odchytal Matej Kapičák a chrbát mu kryl skúsený veterán, ktorý pôsobí v B tíme Jaroslav Melna. "Aj my sme boli zaskočení, že to takto vyšlo. Avšak Paťo Romančík bol v Banskej Bystrici so sebazaprením, keďže mal teplotu, ale nejakým spôsobom vydržal v bránke. Večer už bol úplne doriadený, a teraz je na antibiotikách. Okamžite sme oslovili gólmana z druhej ligy, ktorý s výpomocou ihneď súhlasil. Sme radi, že sa ešte nájdu ľudia, ktorí sú ochotní pomôcť v samom závere sezóny," doplnil na koniec tlačovej besedy skúsený kouč Anton Tomko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články