Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Husársky kúsok Popradu: Do tímu získal reprezentanta a kapitána konkurenčného klubu

POPRAD - Pred blížiacou sa prestupovou uzávierkou dokázal HK Poprad priviesť posilu do defenzívnych radov. Zmluvu do konca sezóny podpísal detviansky kapitán Martin Chovan.
Zdroj: 31802
Zdieľajte:

“Podľa bodov už bolo jasné, že Detva nemôže postúpiť do play-off a ani spadnúť na trináste miesto, takže sa Poprad ozval, že by mal záujem o moje služby a či by bolo reálne prestúpiť. Musel som sa dohodnúť s majiteľom Detvy pánom Ľuptákom, ktorý prestup schválil a aj touto cestu mu chcem poďakovať, že mi umožnil si o čosi predĺžiť sezónu,” povedal po prvom tréningu v popradskom drese Martin Chovan.

Prečítajte si aj

Ihnačák vlastní slovenské občianstvo, Banská Bystrica má sedem legionárov

Neprichádza do neznámeho prostredia. V najvyššej slovenskej súťaži pôsobí dlhodobo, odohral v nej 506 zápasov so ziskom 32 gólov a 125 asistencií a pozná takmer celý popradský tím. “Keďže slovenské ľady už brázdim dlhodobo, väčšinu chlapcov poznám aj osobne, stretávali sme sa v kabíne. Určite je tu dobrá partia, do ktorej sa pokúsim rýchlo zapadnúť a prispievať k dobrým výsledkom.”

“Naskytla sa nám možnosť získať kvalitného obrancu, ktorý je navyše pravák. Chceli sme doplniť káder, pretože nás čakajú náročné zápasy v krátkom slede, ktoré budú stáť dosť síl a preto je dôležité mať široký káder,” povedal po príchode novej posily riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články