Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín nezložil zbrane, bod mu pomôže, Banskobystričania ľutovali záver

BANSKÁ BYSTRICA - "Barani" si to v piatok rozbehli doma výborne, keď proti Trenčínu viedli v úvode prvej tretiny už 3:1, avšak hostia zbrane nezložili.
Zdroj: 32691
Zdieľajte:

Po zásahoch Krišku, Šoltésa a Žiaka, medzi ktorými znižoval Ferényi sa v druhom dejstve presadil len Hecl. Zdalo sa, že gól Ivana Ďatelinku zo 49. minúty, ktorým zvyšoval na 4:2, môže byť upokojujúci, no nestalo sa tak. Paukovček totiž opäť znížil na rozdiel jedného zásahu a deväť sekúnd pred koncom riadneho hracieho času vyrovnal Jozef Švec: "Pozitívom zápasu bolo, že sme to nevzdali za nepriaznivého stavu 1:3. Bojovali sme do konca. Nakoniec sme zobrali aspoň jeden bod. Za tých okolností je to cenný bod. Podarilo sa nám z 1:3 vyrovnať na 4:4, čo nás môže posunúť dopredu," uvedomoval si Paukovček.

Prečítajte si aj

Zuzin zabudol na minulosť: Lákanie Košíc vyústilo k návratu domov, proti Detve nastúpiť nemôže

Hrdinom nájazdovej lotérii sa stal útočník Brian Ihnacak, ktorý zamiešal puk a poslal Tomeka na opačnú stranu: "Bolo to klasické poď sem, kam ideš?," usmieval sa po stretnutí po otázke o svojom zakončení. Napriek tomu ho mrzela strata bodu: "Nečakali sme, že to v závere bude takto. Hrali sme dobre, no Trenčín to nevzdal a dostal puky do bránky. Nakoniec to bolo 4:4, čiže náročný zápas. Škoda, že neboli tri body, pretože dôležitý je každý bod. Bohužiaľ sme o jeden prišli, no lepšie dva ako jeden alebo žiadny," hodnotil.

Rozpačité pocity mal aj kapitán Ivan Ďatelinka: "Spokojnosť je, no ušiel nám bod. Sme veľmi radi, že na nájazdy sme to zvládli a vyhrali. Trenčín hral výborne a bod si zaslúžil," tvrdí. Banskobystričanov v piatok "zradili" inak skvelé presilovky: "V hre 5 na 5 sme dominovali, ale tentoraz nám nešli presilovky. Keby sme dali nejaký gól v početnej prevahe, bolo by to iné," uvedomoval si Ďatelinka.

Prečítajte si aj

Bystrica zdolala v dráme Trenčín, Zvolen deklasoval Miškovec

"Oslabenia máme najlepšie v lige. Pozreli sme si na videu ako Banská Bystrica hrá presilovky. Pomohol nám výrazne aj brankár," doplnil Lukáš Paukovček. Banská Bystrica ostáva na prvom mieste, kde má 96 bodov a o jeden zápas menej ako druhý 94-bodový Slovan. Trenčín je s 80 bodmi šiesty, piaty Poprad však má iba o jeden viac.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články