Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zuzin zabudol na minulosť: Lákanie Košíc vyústilo k návratu domov, proti Detve nastúpiť nemôže

ZVOLEN - Lepší návrat do materského klubu si ani nemohol priať. Peter Zuzin na Valentína odohral štvorstý zápas za HKM Zvolen, strelil v ňom hattrick a výrazne pomohol k demolácii DVTK Jegesmedvék Miškolc.
Zdroj: 34133
Zdieľajte:

"Bryndziari" si zápas od začiatku kontrolovali. Aj s novicmi zostave tak došli k jednoduchým trom bodom, pričom Zuzin sa stal hviezdou večera: "Góly prišli samé, vytvorili ich spoluhráči. Pri prvom góle ma puk trafil do nohavíc, pri druhom sa mi puk odrazil pred brankárom a dorazil som to a tretí si nepamätám," smial sa po stretnutí: "Tie góly chutia rovnako a je jedno proti komu hrám. Som rád, že mi to tam napadalo hneď prvý zápas. Odľahčilo mi to situáciu a upokojilo ma to," prezrádza: "Mám to teda za dvesto eur," doplnil so širokým úsmevom.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Príchod naspäť pod Pustý hrad sa vôbec nerodil jednoducho, pretože sa to poriadne naťahovalo: "Vrátil som sa domov, ale bol v tom stres, prestup bol komplikovaný, o tom však nechcem viac hovoriť. Som rád, že celé to ťažké prestupové obdobie je za mnou. Chcem sa už sústrediť len na hru vo Zvolene," hovorí Zuzin. V hre však boli okrem Zvolena aj prestup do Košíc: "Ja som v tomto nemal žiadne slovo. Proste som bol tovar, ktorý kde dáte, tam pôjde. Rozhodlo sa, že pôjdem do Zvolena."

Z tímu pod vedením Andreja Podkonického a teraz aj Dona Nachbaura odchádzal v lete za nie príliš ideálnych okolností, aktuálne je už všetko zabudnuté: "Jasné, že ma vtedy štvalo, že som musel odísť zo Zvolena do Detvy. Bral som to tak, že sa naštartujem a vrátim sa tam, kde som výkonnostne býval, alebo padnem na úplné dno, čo by bola iná situácia. Teraz som sa na to snažil zabudnúť, je to minulosť. Život ide ďalej. Nič sa nedá vrátiť späť, no nechcel som na to myslieť. Hlavne chcem zapadnúť. Veľmi sme to neriešili ani s vedením. Skôr sme sa sústredili a rozprávali o novej zmluve," vysvetľuje.

Prečítajte si aj

VIDEO Detvu opúšťa ďalší hráč, nastupovať bude za Michalovce

V staronovom pôsobisku mal ťažkú situáciu aj s výberom čísla. "Chcel som 14, ale to mi nemohli dať, pretože je vyvesené, 24 som vedel, že nemôžem mať. 21 tuším niekto má, tak som to dal na 25. Vidím, že mi priniesla šťastie," usmieval sa Zuzin. Špecifický by bol pre neho duel v Detve, ten však odohrať nemôže: "V nedeľu hráme proti Detve. Ja som niečo započul, že tam nemôžem hrať. Neviem síce prečo, no možno sa to zmení. Aktuálne mám však takéto info," dodal Peter Zuzin.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články