Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Znojmo pokračuje v posilňovaní, prichádza v Česku dobre známy Kanaďan

ZNOJMO - Najnovšou posilou českého účastníka EBEL ligy - HC Orli Znojmo sa stal kanadský obranca Taylor Doherty, ktorý podpísal zmluvu do konca sezóny 2019/20.
Zdroj: 23707
Zdieľajte:

28-ročný bek v tejto sezóne nastupoval za tímy Orlando Solar Bears a Fort Wayne Komets v ECHL. V Česku však už pôsobil a to počas uplynulého ročníka, kedy s Libercom došiel až do finále. Počas tejto jazdy odohral dokopy 67 duelov (1+5). Už v decembri sa hovorilo o jeho návrate do Extraligy, záujem mali vtedy mať hlavne Vítkovice, no z prestupu vzišlo.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Rodák z ontarijského mesta Cambridge bol v roku 2009 draftovaný do NHL už v druhom kole, kedy si ho vybralo San José Sharks, lenže po štyroch rokoch v juniorskej OHL-ke, kde nastupoval za Kingston Frontenacs, strávil ďalšie štyri sezóny na farme "žralokov", ktorou je Worcester Sharks a odvtedy hrával prevažne AHL.

Znojmo, ktoré cez sezónu výrazne sužovali zdravotné problémy, nedávno posilnil aj iný kanadský bek a síce Brandon Burlon. V hre sú ešte nejaké posily. Český účastník EBEL ligy sa nachádza na predposlednom desiatom mieste tabuľky, avšak na ôsmu pozíciu zaručujúcu play-off stráca len bod.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články