Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan aj Banská Bystrica bez veľkých opôr, Zvolenu chýbajú všetky posily

BRATISLAVA - Slovan aj Banská Bystrica museli riešiť výrazné straty, Zvolen ešte nepostavil najnovšie posily.
Zdroj: 33478
Zdieľajte:

MHK 32 Liptovský Mikuláš musel po odchode niekoľkých hráčov postaviť iných. Pozíciu dvojky zastával Matej Kapičák, po chorobách a zraneniach sa vrátili Michal Roman, Alex Tamáši, Filip Mezovský, Sebastián Droppa či Marcel Dlugoš. Debuty po príchode z Popradu absolvovali Tomáš Božoň a Jakub Nespala.

HKM Zvolen na Liptov cestoval bez brankára Hollého, dvojkou Tomáša Tomeka bol mladý Marek Ľupták. Keďže je v tíme osem legionárov, tak nehral Thompson. Nenastúpili ani nové posily Kurali, Petran a Zuzin.

Prečítajte si aj

VIDEO HKM Zvolen získal ofenzívnu hviezdu Detvy

Dukla Trenčín doma privítala Detvu s Matejom Tomekom v bránke, na striedačke stál Michal Gábriš. V novom drese debutoval Rastislav Špirko a šancu vo štvrtom útoku dostal aj mladý Ján Blaško. Bola to jeho premiéra v Tipsport lige. V zostave ale chýbali Holenda, Starosta, M. Valach, Bartovič či Bezúch.

Rusi Alexander Zalivin aj Jevgenij Mons boli v po príchodoch v zostave Dety, stále chýba Ján Sýkora. Na svoj tisíci zápas v kariére nastúpil v drese Slovana Bratislava kanadský útočník Martin St. Pierre. Žiga Pance, Marek Viedenský a Marek Hudec sa vrátili do zostavy po zranení, chýbajú Andrej Meszároš, Radovan Puliš a Barry Brust.

Debut za DVTK Jegesmedvék Miškolc doma proti Košiciam zažije obranca Kevin Wehrs. Hostia prišli na maďarský ľad len so šiestimi obrancami, keďže chýbajú Jurij Repe a Martin Bučko.

Nové Zámky doma proti Banskej Bystrici ešte nenastúpili s kanadským obrancom Samuelom Labrecquom. Ako siedmy bek je písaný Aleksandar Magovac. Chýba však Samuel Hain. Banská Bystrica nemôže počítať s Jordonom Southornom, debut v drese "baranov" zažije na južnom Slovensku obranca Patrik Maier.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články